Atlikėja Jekaterina: „Noriu scenoje apnuoginti sielą“

„Amy man labai artima dėl visiško sielos apnuoginimo scenoje. Visa, ką ji joje darydavo, buvo tikra. Tokia visada stengiuosi būti ir aš – tikra, be apsimetinėjimų“, − sako Jekaterina Pranevič.

„Amy man labai artima dėl visiško sielos apnuoginimo scenoje. Visa, ką ji joje darydavo, buvo tikra. Tokia visada stengiuosi būti ir aš – tikra, be apsimetinėjimų“, − sako Jekaterina Pranevič.<br>LNK nuotr.
„Amy man labai artima dėl visiško sielos apnuoginimo scenoje. Visa, ką ji joje darydavo, buvo tikra. Tokia visada stengiuosi būti ir aš – tikra, be apsimetinėjimų“, − sako Jekaterina Pranevič.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 28, 2013, 3:49 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:03 PM

Savo virsmą į pasaulinio garso soul, džiazo, popmuzikos atlikėją A. Winehouse išskirtiniuose koncertuose su gyvai grojančia grupe Jekaterina vadina dovana sau ir publikai.

„Jos muzika energinga, labai meistriškai aranžuota, turi slaviško, žydiško skambesio. Ši atlikėja mane veikia ypatingai – suvirpu išgirdusi bet kurią jos dainą“, − pasakoja savo artistiškumu ir balso jėga „Lietuvos balso“ mokytojus ir žiūrovus žavinti J. Pranevič.

Kokybiškiausio muzikinio projekto dalyvė prisipažįsta, kad jai labai artimas ir britų legenda jau tapusios dainininkės dramatizmas.

„Abu mano tėvai buvo aktoriai, augau teatro atmosferoje. Tikriausiai todėl dramatizmas tiesiog įaugo į mano muzikos suvokimą, dainuojant scenoje jis man yra labai svarbus“, − teigia Jekaterina.

A. Winehouse dainos koncerte „Nemirštanti meilė ir grožis“ su J. Pranevič ir grupe skambės šį antradienį, spalio 29 dieną, sostinės muzikos klube „Tamsta“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.