K.Krivicko laidoje įsidarbinęs „bavaras“ J.Liesis sulaukia gausybės pagyrų

„Lietuvos ryto” televizijos laidos „Nusikaltimas ir bausmė” kūrėjų gretose darbuojasi kadaise populiarios buvusios, bet iširusios vaikinų grupės „Bavarija” narys Juozas Liesis (40 m.). Jis – vienas iš kriminalinių tyrimų laidos redaktorių. Kas tai – netikėtas atlikėjo karjeros posūkis ar planuotas ėjimas?

Buvęs „bavaras“ J.Liesis tapo slaptuoju agentu.
Buvęs „bavaras“ J.Liesis tapo slaptuoju agentu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-10 11:21, atnaujinta 2018-02-20 11:46

Vilniaus universitete politikos mokslus krimtęs vyras į žurnalistų gretas įsiliejo prieš metus, kai pradėjo dirbti reporteriu radijo stotyje „Laisvoji banga”. J.Liesis sakė, kad kalbinti politikus jam buvo ir įdomu, ir naudinga, „Lietuvos ryto“ priedas „TV antena“.

Prodiuserio Kristupo Krivicko į laidą „Nusikaltimas ir bausmė” pakviestas J.Liesis ėmėsi rimtų žurnalistinių tyrimų.

„Rezultatas pranoko visus lūkesčius”, – kolegą gyrė ir savo pasirinkimu džiaugėsi K.Krivickas.

„Nesame bulvarinė laida, kurioje forma būtų svarbesnė už turinį. Mums labai svarbus turinys, todėl per daug ir nesigiriame savo slaptaisiais agentais”, – aiškino laidos prodiuseris, kurio komandoje buvęs „bavaras” tarsi profesionalas narplioja kriminalinius nusikaltimus.

„Kartais, kai apie žmonės susidarome išankstinę nuomonę ir priklijuojame kokią nors etiketę, ilgainiui būna sunku ją pakeisti, – samprotavo TV laidų prodiuseris. – O susidūrus realybėje ir kartu dirbant išaiškėja, kad tos etiketės visiškai neatitinka tikrovės. Žmonės turi puikių profesinių įgūdžių ir gali dirbti solidžius darbus.

Juozas moka bendrauti, yra nuoseklus, greitos reakcijos, pareigingas, atkaklus. Tokių redaktorių televizijoje reikia paieškoti su žiburiu. Manau, kad tokio raštingo ir ambicingo žmogaus man pavydi kitų TV laidų kūrėjai.”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.