Dėl necenzūrinio žodžio atsiprašanti R.Ščiogolevaitė: „Tai – žmogiška klaida“

Muzikinio šou „X Faktoriaus“ žiūrovai sekmadienį apstulbo - projekto teisėja Rūta Ščiogolevaitė rusiškai nusikeikė tiesioginiame eteryje. Toks atlikėjos elgesys papiktino televizijos žiūrovus. Tad nieko nelaukusi R.Ščiogolevaitė nusprendė atsiprašyti.

R.Ščiogolevaitė atsiprašo dėl į tiesioginį eterį išsprūdusio keiksmažodžio.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
R.Ščiogolevaitė atsiprašo dėl į tiesioginį eterį išsprūdusio keiksmažodžio.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-02 16:50, atnaujinta 2018-02-20 00:55

„Noriu atsiprašyti visų TV žiūrovų už necenzūrinį žodį, pasigirdusį eterio metu. Užtikrinu, tai buvo atsitiktinai išsprūdusi emocija, kurioziškai susiklosčius aplinkybėms.

Susiklostė nelemtos aplinkybės, tokios kaip ne laiku įjungtas mikrofonas ir tuo metu einant scenos link priminta aštriu kulniuku, suplyšusi brangi suknelė. Savęs neteisinu, bet primenu, kad tai – žmogiška klaida, todėl prašau nereaguoti lyg į žiaurų nusikaltimą“, - socialiniame tinkle „Facebook“ rašė R.Ščiogolevaitė.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad dainininkė nusikeikė muzikinio projekto laidos pabaigoje, kai lipdama į sceną su kulniuku primynė savo ilgą sijoną. Pagauta emocijų Rūta riebiai nusikeikė: „Nu, na...i“. Kadangi jos mikrofonas nebuvo išjungtas, R.Ščiogolevaitės ištartą keiksmažodį išgirdo televizijos žiūrovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.