Buvusi Seimo narė A.Baukutė - kanalizacijos šulinyje

Praeiviai apstulbo išvydę buvusią parlamentarę Astą Baukutę, besikabarojančią iš kanalizacijos šulinio. Aplink ją stovėjo specialia apranga apsirengę komunalininkai. Aktorės veidas buvo purvinas, nuo jos dvokė.

Pasak Astos, nors scena buvo filmuojama trumpai, kanalizacijos kvapelis kaip reikiant įsigėrė.<br>LNK nuotr.
Pasak Astos, nors scena buvo filmuojama trumpai, kanalizacijos kvapelis kaip reikiant įsigėrė.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2013, 2:22 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:26 AM

„Sulaukiau visokių komentarų, tarp jų ir tokių, kad man taip ir reikia“, - prisipažįsta Asta Baukutė.

Tokios reakcijos aktorė sulaukė filmuodamasi rytoj per LNK pasirodysiančiame seriale „Baisiausia mano gyvenimo savaitė“. Jos herojė Danutė kanalizacijoje ieškojo ten įkritusio savo šefo sužadėtuvių žiedo.

„Ar buvo sunku lįsti į š..? – kvatojasi Baukutė. – Po ketverių metų Seime aš jau nieko nebebijau. Be to, gyvenimas toks trumpas, kad aš branginu kiekvieną minutę, net ir tą, jei tenka lipti į kanalizaciją“.

Pasak Astos, nors scena buvo filmuojama trumpai, kanalizacijos kvapelis kaip reikiant įsigėrė. „Tokios smarvės vienkartine servetėle nenuvalysi. Todėl teko greitai važiuoti namo, o į vaikų darželį įlėkiau nelabai kaip kvepianti“.

Beje, ji įtartinai panaši į dainininkės Mios istoriją, kai spaudoje pasigirdo pranešimų, jog žinoma dainininkė po eilinio kivirčo su mylimuoju jo dovanoto žiedo su briliantais atsikratė brangenybę išmesdama į kanalizaciją.

„Ne, ne, čia ne Mios istorija, aš jos nesu girdėjusi taip smulkiai. Ši scena – iš britų scenarijaus“, - pasakojo A.Baukutė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.