Kodėl laidų vedėjas P.Skučas lipa ant žmonos Indrės?

„Jis niekada neleidžia man užbaigti minties ir nesulaukęs sakinio pabaigos, pradeda skaityti savo tekstą“, - juokiasi LNK laidų vedėja Indrė Kuodytė, su vyru Pauliumi Skuču vedanti naujienų laidą „Labas vakaras, Lietuva“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2013, 9:47 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:41 AM

Daugiausia keblumų šeimai kyla įrašinėjant laidos anonsus. „Tik pradedam įrašinėti, o režisierė šaukia: „Paulius lipa ant viršaus!“, kas televiziniu žargonu reiškia, kad vėl pradėjo skaityti savo tekstą, kol nebuvau pasakiusi savojo. Vadinasi, teks anonsą įrašinėti iš naujo“.

Indrės reakcijos, patekusios anonsą – visiškai natūralios. „Man buvo didelė staigmena, kad režisieriai iškrėtė pokštą ir tai, kas nebuvo skirta patekti į eterį, įdėjo į laidos anonsą. Ir išėjo visai smagiai! Neseniai buvome viename renginyje, prie manęs priėjo pagyvenusių žmonių pora ir smagiai paklausė, ar Paulius vis dar lipa ant manęs“, - kvatojosi Indrė.

Pasak Indrės, Paulius laidoje, skirtingai nei per anonsus, jos nenutraukinėja.

„Taip, Paulius labai plepus, kalba daug, aš kantriai laukiu, bet paskui jis vis tiek įsiterpia. Kita vertus, mūsų laidos toks žanras. Nesurepetuosi juk valandos trukmės programos. Be panašu, kad mūsų diskusijos tuoj taps tikrai ginčais!”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.