Po motinystės atostogų į televiziją sugrįžta Ž.Vaškytė

Pirmą kartą po to, kai susilaukė dukters Fridos, į televiziją sugrįš žavioji Živilė Vaškytė. Vos keturių mėnesių dukrelę turinti žurnalistė dar nepratina savo pirmagimės būti be mamos, bet išimtį padarė LNK ir „Maisto banko“ koncertui „Pasidalink“.

Iš motinystės atostogų grįžta Živilė Vaškytė.<br>V.Balkūno nuotr.
Iš motinystės atostogų grįžta Živilė Vaškytė.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 6, 2013, 3:05 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:59 PM

Ž.Vaškytė vadovaus koncerto tiesioginiam jungimuisi iš Vilniaus. Vilniečių vardu kartu su kunigu Ričardu Doveika ji kvies aukoti alkstantiems.

„Man labai žiauriai skamba skaičiai, kad kas penktas žmogus Lietuvoje dažnai neturi ką valgyti ir šeimai išmaitinti per dieną gali skirti penkis litus. Atrodytų, ką gali pakeisti tie keli paaukoti litai? Bet, pasirodo, gali, ir už juos „Maisto bankas“ gali pamaitinti daug alkstančių žmonių“, - sako Živilė Vaškytė.

Pasak Živilės, tiesioginės transliacijos metu dukrytė prižiūrės jos sesuo, būsima Fridos krikštamotė, nes tėtis, muzikantas Edgaras Lubys, turi koncertą.

„Kol kas nejauku dukrytę palikti svetimiems, o su sese ji puikiai sutaria, pažįsta viena kitą“. Živilės teigimu, jos sugrįžimas į televiziją – kol kas vienkartinis. „Dabar metas vaikams, o paskui ateis laikas pagalvoti apie darbus, - sako Živilė. – Per daug neatitrūkau nuo televizijos, stebiu kolegų darbą ir džiaugiuosi jais“.

Sekmadienį tiesiogiai iš Kauno „Žalgirio arenos“ LNK transliuos „Maisto banko“ koncertą „Pasidalink“, kurio metu vedėjai, Rolandas Vilkončius ir Giedrė Talmantienė, jungsis su skirtingais Lietuvos miestais - Vilniumi, Klaipėda, Kaunu, Jonava, Panevėžiu. Miestų merai ir miestus garsinantys žmonės simboliškai praneš prisidedantys prie „Maisto banko“ akcijos ir kvies dalintis su alkstančiais.

Prieš metus per LNK televiziją transliuoto koncerto „Pasidalink” metu žiūrovai suaukojo 560 tūkst. litų paramos. Jos dėka buvo galima pamaitinti daugiau nei 200 tūkstančių žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.