A.Valinsko vedamas žaidimas „Taip.Ne“ grįžta į LRT televiziją

Pramogų verslo senbuvis Arūnas Valinskas LRT televizijoje ves ne tik „Eurovizijos“ atranką. Po Naujųjų vienas populiariausių laidų vedėjų Lietuvoje toliau dirbs ten, kur ir pradėjo savo sėkmingą televizinę karjerą. Drauge su A.Valinsku į LRT ekranus sugrįžta ir populiariausias visų laikų TV žaidimas „Taip.Ne“.

A.Valinskas sugrįžta į kanalą, kuriame ir pradėjo savo karjerą televizijoje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
A.Valinskas sugrįžta į kanalą, kuriame ir pradėjo savo karjerą televizijoje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2013, 5:17 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 3:59 PM

Gausią gerbėjų armiją turintis žaidimas TV viktorinų istoriją lietuviškoje televizijoje pradėjo daugiau nei prieš dvidešimt metų. Kokia jo sėkmės paslaptis? „Stengiamės ruošti klausimus taip, kad būtų įdomu žaisti patiems. Čia visuomet praverčia ir filosofinė išmintis: pats gali būti mokytoju tik tuomet, kai pats mokaisi“, − sako žaidimo vedėjas. Sausį per LRT startuosiantis žaidimas išlaikys žiūrovų pamėgtą formatą, įprastas taisykles. Keisis tik išorinės „Taip.Ne“ detalės – studija, žaidėjams ruošiamas naujutėlaitis išskirtinio dizaino stalas, novatoriškumu stebins žaidimo grafika.

Dar viena didžioji žaidimo naujiena – A.Valinskas sau į pagalbą ir žiūrovų akių džiaugsmui ieško net dviejų asistenčių!

„Norime, kad ne tik moterys turėtų, kuo grožėtis eteryje. Neišvengiamai gražioji žaidimo dalis yra moterys. Šįkart ieškome net dviejų padėjėjų – tamsiaplaukės ir šviesiaplaukės. Juk ir „Taip.Ne“ spalvos yra trys – juoda, balta ir raudona. Aš atstovauju raudonajai. Beje, merginos gaus ir skirtingus vaidmenis – viena atstovaus TAIP pusei, o kita – NE“, − intriguoja A.Valinskas. Merginoms, norinčioms tapti žaidimo vedėjo asistentėmis, bus surengta speciali atranka. Joje sau pamainą rinks ir iki šiol „Taip.Ne“ žiūrovus džiuginusi Renata Mikailionytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.