Atsikračiusi aukštakulnių baimės I.Ščerbinskaitė atidengė tobulas kojas

Kaunietė septyniolikmetė „X Faktoriaus“ finalistė Ieva Ščerbinskaitė išsiskiria ne tik nuostabiai gražiu balsu, kuris ne kartą jau privertė aikčioti vokalo specialistę, teisėją Rūtą Ščiogolevaitę, tačiau ir po laisvalaikio apranga slepiamu podiumo vertu kūnu. Tačiau gražuolė mergina atskleidė, jog atlikdama itin sunkias pasaulinio garso dainas tvirtai jaučiasi tik stovėdama tvirtai ant žemės.

„Nieko taip nebijau scenoje, kaip stovėti su aukštakulniais. Visada įsivaizduoju, jog su jais pargriūčiau“, - sakė Ieva.<br>TV3 nuotr.
„Nieko taip nebijau scenoje, kaip stovėti su aukštakulniais. Visada įsivaizduoju, jog su jais pargriūčiau“, - sakė Ieva.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-02 16:24, atnaujinta 2018-02-18 00:43

„Su aukštakulniai aš gyvenime nevaikštau ir nemoku jais vaikščioti. Gyvenime nenorėčiau jų dėvėti“, - iškart užsidega ramiu būdu pasižyminti Ieva, prakalbus apie bene didžiausią tabu scenoje – aukštakulnius. „Nors mano sesuo yra modelis, aš vien dėl jų ten neičiau“, - juokiasi Ieva.

Tačiau tiesioginėje laidos transliacijoje Ievai žengus į sceną vilkint it nulietas tobulas kojas atidengiančia trumputėle suknele ir itin aukštais aukštakulniais – nuščiuvo ir teisėjai, ir visa salė. „Dievaži, reta matyti tokias siaubingai ilgas kojas. Gražu. Tikrai, Ieva“, - moteriškų grožybių pro akis negalėjo praleisti Marijus Mikutavičius.

„Nieko taip nebijau scenoje, kaip stovėti su aukštakulniais. Visada įsivaizduoju, jog su jais pargriūčiau“, - dar visai nesenai pasakojo Ieva, o dabar jau gali džiaugtis ne tik įveikusi šią baimę, bet nugalėjusi jau 5 konkurentus bei užsiauginusi minią gerbėjų. Sceninė išvaizda, puikūs kūno ir vokalo duomenys – tai kiekvieno siekiančio didžiosios scenos dainininko koziriai. Kuo Ieva su savo mokytoju Sauliumi Prūsaičiu nustebins šį sekmadienį, „X Faktoriui“ jau pasiekus mediumą?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.