Dvikovą muzikiniame projekte pralaimėjusi M.Linkytė: „Dabar jėgas atiduosiu „Eurovizijai“

„Didžiausias mano laimėjimas – tai, kad išmokau susitaikyti su piktais žmonėmis“, – šypsodamasi sakė atlikėja Monika Linkytė. Pirmąją Naujų metų dieną vykusiame televizijos projekto „Lietuvos balsas“ finale ji stojo į muzikinę dvikovą su Pauliumi Bagdanavičiumi, tačiau jam pralaimėjo ir liko antra. Nepaisant to, mergina nosies nenukabina. Anaiptol – džiaugiasi, kad apskritai turėjo galimybę dalyvauti ir dar įsiveržė į finišo tiesiąją.

M.Linkytė žengdama į sceną ji visuomet stengdavosi išlikti savimi, nevaidinti ir nekurti dirbtinio įvaizdžio.<br>D.Umbraso nuotr.
M.Linkytė žengdama į sceną ji visuomet stengdavosi išlikti savimi, nevaidinti ir nekurti dirbtinio įvaizdžio.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jan 2, 2014, 12:31 PM, atnaujinta Feb 18, 2018, 1:03 AM

„Man visiškai neskaudu dėl antrosios vietos. Į projektą ėjau norėdama surasti savo klausytoją. Jį radau, ko daugiau norėti?“ – retoriškai klausė Monika. Tiesa, atlikėja pripažino, kad Pauliaus laimėjimas ją gerokai nustebino, nes kelis mėnesius trukusiame projekte ji visuomet lydere laikė Dagną Kondratavičiūtę. „Dagna visuomet buvo mano favoritė. Daug kam reikėtų pasimokyti valdyti balsą taip, kaip valdo ji“, – portalui lrytas.lt tikino ji.

Tuomet, kai projekto vedėjai paskelbė, kurie du atlikėjai žengia į antrąjį finalo etapą, ji taip pat tikėjosi išgirsti Dagnos vardą. Galbūt todėl žiūrovų sprendimas, jog dėl pirmosios vietos varžytis teks jai ir Pauliui, ją gerokai nustebino. „Paulius projekte susirado labai daug gerbėjų. Jis buvo nuoširdus ir paprastas – turbūt to Lietuvai ir reikia. Kita vertus, girdėjau, kaip studijoje sėdinti publika skandavo mano vardą. Tai – didžiulis įvertinimas“, – džiaugėsi Monika.

Ji įsitikinusi, kad dalyvavimas „Lietuvos balse“ jai padėjo tobulėti ne tik kaip atlikėjai, bet ir kaip asmenybei. Dar anksčiau žengdama į sceną ir vėliau sulaukdavusi kandžių replikų ji netrukdavo apsipilti ašaromis. Tuo tarpu šiandien ji tikina išmokusi priimti skaudžius žodžius: iš vienų pasimokyti, o į kitus tiesiog nekreipti dėmesio.

„Stengiuosi atfiltruoti vertingas pastabas nuo neadekvačios kritikos. Ypač, jei komentuoti imasi tie, kurie patys nieko nenutuokia apie muziką. Dėka projekte dalyvaujančių žmonių supratau, kad aplink yra daug nelaimingų žmonių, kuriems tokiu būdu tiesiog išlieja savo pyktį. Tegu jie elgiasi kaip tinkami, linkiu jiems tik gero“, – tikino Monika.

Pasak jos, žengdama į sceną ji visuomet stengėsi išlikti savimi, nevaidinti ir nekurti dirbtinio įvaizdžio.

Monika taip pat užsiminė jau daugelį metų esanti projekto vedėjos aktorės ir atlikėjos Ingos Jankauskaitės gerbėja, todėl ypač vertina galimybe su ja susipažinti iš arčiau. „Man labai malonu, kad ji mane palaikė. Tai man tikrai labai svarbu“, – šyptelėjo ji.

Žavi šviesiaplaukė taip pat dalyvauja nacionalinėje „Erovizijos“ atrankoje. Ji jau pateko į kitą etapą, kur dėl galimybės atstovauti Lietuvai Kopenhagoje pavasarį vykstančiame konkurse susirungs su dar devyniais profesionaliais muzikantais. „Gal ir gerai, kad „Lietuvos balsas“ baigėsi. Dabar galėsiu visas savo jėgas atiduoti „Eurovizijai“, – atsikvėpė M.Linkytė.

Ji taip pat išsidavė kurianti planus apie naują kūrinį, kuris būtinai bus greito tempo. „Jau atsikandau lyriškų dainų. Noriu parodyti save iš kitos pusės“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.