„Lietuvos balso“ nugalėtojas P.Bagdanavičius mėgaujasi šlovės valandomis televizijoje

Nuoširdus, paprastas, o dar ir balsą gerą turi. Taip apie atlikėją Paulių Bagdanavičių pasibaigus muzikiniam projektui „Lietuvos balsas“ kalbėjo jo kolegos. Pirmąjį Naujųjų metų vakarą tiesioginiame LNK televizijos eteryje jis net 79 proc. balsų persvara nurungė kartu su juo į finalinę dvikovą stojusią Moniką Linkytę ir laimėjo ne tik garbingą pirmąją vietą, bet ir solidų prizą.

Renginio akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
Renginio akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 4, 2014, 6:56 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 10:58 PM

100 tūkst. litų. Už tokią sumą LNK išpirko kelias valandas tiesioginio eterio, kurį atlikėjas galės panaudoti savireklamos tikslais. Praėjus vos kelioms dienoms po finalo,  P.Bagdonavičius surengė savo solinį koncertą.

„Būti nugalėtoju – didelis įvertinimas. Eidamas į projektą nieko negalvojau ir nieko nesitikėjau. Buvau garantuotas, kad ji bus tarp dviejų geriausiųjų, todėl tai, kad į finalą išėjome mes su Monika – mane kiek nustebino“, – iškart po triumfo akimirkos kalbėjo jo nugalėtojas.

Drauge su juo į sceną žengė ir kiti superfinalininkai: Goda Sasnauskaitė, Dagna Kondratavičiūtė, ir M.Linkytė. Taip pat – „Lietuvos balso“ mokytojai bei praėjusį sezoną projekte pirmąją vietą iškovojusi nugalėtoja Julija Jegorova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.