Garsi Latvijos aiškiaregė įspėja: nieko neprakeikite net mintyse

Neradusi pagalbos ir patarimo Lietuvoje, į Latviją kartu su TV3 laidos „Kelionė pas šamaną“ filmavimo komanda neseniai vyko moteris, kurios šeimoje vienas po kito paslaptingomis aplinkybėmis miršta žmonės. Audronė, gyvenanti viename Lietuvos miestelių, žiūrovams papasakojo, kaip ėmė vieną po kito prarasti artimiausius žmones.

Audronė ėmė vieną po kito prarasti artimiausius žmones.
Audronė ėmė vieną po kito prarasti artimiausius žmones.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-09 16:26, atnaujinta 2018-02-17 18:19

Prieš pusantrų metų Austrijoje buvo sumuštas ir po dešimties mėnesių, taip ir neatgavęs sąmonės, mirė jos vyras, dirbęs tolimųjų reisų vairuotoju. Nors tyrimas vyksta, lig šiol neaišku kas ir kodėl taip pasielgė. „Mano vyras – ne vienintelis miręs giminėje. Tais pačiais metais sunkiai susirgo ir mirė brolio dukra ir brolis. Mano sūnus neatlaikęs irgi palūžo. Bijau, kad mūsų šeimą kas nors prakeikė. ir nežinau, kas bus nauja auka. Nors iki šiol kalbas apie juodąją magiją vertinau skeptiškai, po susitikimo su aiškiarege jau tikiu“, – prisipažino moteris.

Latvijoje laidos herojė susitiko su pastaruoju metu ypač populiaria aiškiarege Irina. Patarimų dėl įvairių problemų Irinos klausinėja pramogų pasaulio atstovai, verslininkai, menininkai. Pirmą kartą gyvenime pamačiusi ponią Audronę Irina iš karto pasakė, kokią ji mato nelaimių priežastį: „Tai susiję su labai artimu jūsų šeimai žmogumi. Žmogus piktas, linki visiems blogo ir, greičiausiai, naudoja uždraustą juodąją magiją. Kuo skubiau nutraukite bet kokius ryšius, jei norite, kad bėdos ir nelaimės baigtųsi. Nevalia niekam linkėti blogo, net mintyse. Apie užkeikimus ir burtus net kalbėti garsiai negalima – atsiminkite, kad mintys virsta kūnu, ir liaukitės.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.