„X Faktoriaus“ dalyviai medžios fotografų blykstes

Metų muzikos apdovanojimai „M.A.M.A. 2013“ - svarbiausias metų renginys ir jau patyrusiems, ir dar tik pradedantiems Lietuvos muzikantams. Sėkmingai pirmuosius žingsnius į didžiąją sceną žengiantys muzikinio projekto „X Faktorius“ dalyviai taip pat ruošiasi šiam svarbiam vakarui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2014, 12:16 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:38 PM

Jų stiliumi rūpinsis metų muzikos apdovanojimų dalyvius ir vedėjus rengianti žinoma stilistė Kristina Mališauskienė.

„Jie puikiai supranta, koks tai svarbus renginys ir koks svarbus išskirtinis stilius kiekvienam atlikėjui. Įvaizdis yra informacija, žinutė visuomenei, ir jie siekia ją perduoti kuo išskirtinesnę“, – sako viena profesionaliausių Lietuvos stilisčių K. Mališauskienė.

Į lietuviškuosius Grammy žada atvykti pirmojo „X Faktoriaus“ nugalėtoja Giedrė Vokietytė, projekte sukurta bei sėkmingai muzikuojanti grupė „4 Roses“ ir visi jau šį sekmadienį ant „X Faktoriaus“ scenos lipsiantys finalininkai.

„Visi įklimpę į „X Faktorių“ turi rūpintis savo stiliumi, jį kurti. Jie jau nebegrįš atgal, jie jau kitokie. Jie nebeturi teisės atrodyti bet kaip, turi milžinišką atsakomybę prieš kitus“, – ruošdama išskirtinius apdarus bei idealiausiai prie jų derančius aksesuarus pasakoja K.Mališauskienė.

Tiesa, pasak stilistės, išskirtinis stilius pasiteisina tik tuomet, kai jis atskleidžia asmenybę bei jos atliekamą muziką. „Rūbas neturi dominuoti, turi tik papildyti žmogų, sustiprinti įspūdį. Jei atlikėjo stilius prasilenkia su asmenybe – taip galima tik pakenkti“, – teigia ji.

Šį vakarą ryškiausi „X Faktorius“ pirmojo ir antrojo sezono dalyviai VIP ložėse plos tituluotiems Lietuvos muzikantams, o jau po trijų savaičių vienam iš antrojo projekto sezono finalininkų bus įteiktas nugalėtojo titulas.

„M.A.M.A. 2013“ ceremonijos transliacija penktadienio vakarą 19.30 val. tiesiogiai per TV3 ir tiesiogiai per TV3 Play.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.