A.Jagelavičiūtė turguje dingusį katiną viliojo lazanija

Kulinarinės laidos „Receptų užkalbėtoja” (LNK) vedėja Agnė Jagelavičiūtė, besidarbuodama Centriniame Kauno turguje sulaukė netikėto prašymo: išsigandusi blondinė ieško, kas padėtų surasti dingusį katiną. „Bet kokį katiną – tikrą ar tik taip vadinamą savo mylimąjį galima privilioti gardžia lazanija”, - juokavo A. Jagelavičiūtė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2014, 1:40 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:32 PM

„Lazaniją aš labai mėgstu tiek valgyti, tiek gaminti. Tačiau tokiu kaloringu patiekalu pasilepinu tikrai nedažnai”, - prisipažino receptų užkalbėtoja.

Šį patiekalą ji nusprendė pasigaminti pagal interneto platybėse surastą receptą. Tiesa, A.Jagelavičiūtei pirmiausia reikėjo išsiaiškinti, kokia mėsa lazanijai tinkamiausia.

„Jei norite gero rezultato, reikėtų labai atsakingai išsirinkti mėsą. Svarbu, kad ji būtų iškart sumalta, nes tik taip jūs būsite tikri, kad turite sąžiningą faršą – be tarpgyslių, su trupučiu riebalų", - patarimus Agnei žarstė turgaus mėsininkas Magomedas Velijevas.

Begamindama gardų patiekalą, receptų užkalbėtoja ir pati pažėrė ne vieną naudingą patarimą. Tik ar pavyks pagamintu patiekalu privilioti dingusį katiną? Istorijos atomazga - šį šeštadienį 9 val. ryte laidoje „Receptų užkalbėtoja” per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.