„Lazaniją aš labai mėgstu tiek valgyti, tiek gaminti. Tačiau tokiu kaloringu patiekalu pasilepinu tikrai nedažnai”, - prisipažino receptų užkalbėtoja.
Šį patiekalą ji nusprendė pasigaminti pagal interneto platybėse surastą receptą. Tiesa, A.Jagelavičiūtei pirmiausia reikėjo išsiaiškinti, kokia mėsa lazanijai tinkamiausia.
„Jei norite gero rezultato, reikėtų labai atsakingai išsirinkti mėsą. Svarbu, kad ji būtų iškart sumalta, nes tik taip jūs būsite tikri, kad turite sąžiningą faršą – be tarpgyslių, su trupučiu riebalų", - patarimus Agnei žarstė turgaus mėsininkas Magomedas Velijevas.
Begamindama gardų patiekalą, receptų užkalbėtoja ir pati pažėrė ne vieną naudingą patarimą. Tik ar pavyks pagamintu patiekalu privilioti dingusį katiną? Istorijos atomazga - šį šeštadienį 9 val. ryte laidoje „Receptų užkalbėtoja” per LNK.