Laukiamiausias erotinis filmas „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ gali ir neturėti tęsinių

Liūdnos žinios romano „Penkiasdešimties pilkų atspalvių“ gerbėjoms! Panašu, kad „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ trilogija gali virsti vos vienu filmu. Filmo kūrėjai ketina visus tris E.L.James romanus sujungti į vieną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 12, 2014, 6:33 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 3:49 PM

Vis dėlto anksčiau buvo pranešta, kad kino studijos „Universal“ ir „Focus Features“ įsigijo teisę ekranizuoti ne tik pirmąjį romaną, tačiau ir jo tęsinius - „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“ ir „Penkiasdešimt išlaisvintų atspalvių“.

Bene laukiamiausiame 2014 metų filme pagrindinis vaidmuo atiteko Jamie Dornanui. Tiesa, tai nutiko po to, kai į Kristijano Grėjaus amplua įsijausti visai netikėtai atsisakė pirminiu režisierių pasirinkimu buvęs aktorius Charlis Hunnamas.

O štai jauną, į seksualinį gyvenimą įžengiančią studentę Anastasiją Stil įkūnys Dakota Johnson – Melanie Griffith ir Dono Johnsono dukra, nušluosčiusi nosį tokioms kandidatėms, kaip Alicia Vikander, Emma Watson ir Shailene Woodley.

E.L.James knygos „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ istorija pasakoja apie 22-ejų studentės Anatasijos ir 27-erių milijardieriaus Kristijano seksualinius nuotykius. Provokuojančiai atviras romanas kupinas erotikos elementų ir pikantiškų momentų.

Skandalinga trilogija „Penkiasdešimt atspalvių“ pateko tarp labiausiai apkalbamų knygų serijų. Jos nupirkta tiek, kad net galima sakyti, jog ši knyga turima kiekvienuose namuose. Autorė, pasirinkusi E.L.James slapyvardį, akimirksniu buvo įrašyta į žurnalo „Time“ sudaromą 100 įtakingiausių pasaulio žmonių sąrašą. Paraiškas kurti filmą pagal šią trilogiją buvo pateikusios garsiausios pasaulio kino studijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.