„Yra kaip yra“ svečiai: pakeistas gyvenimo būdas padeda pasveikti nuo vėžio

BTV laidoje „Yra kaip yra“ šį trečiadienio vakarą 20.30 val. – viskas apie vieną iš didžiausių pavojų mūsų sveikatai – vėžį. Ką daryti susirgus? Kaip dažnai reikia tikrintis sveikatą? Kokie yra alternatyvūs gydymosi būdai?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 15, 2014, 11:07 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:43 PM

BTV pokalbių laidos metu žaliavalgis Hipokrato instituto atstovas Baltijos šalims Paulius Jaruševičius užsimins, kad medikai, gydydami onkologines ligas, daro labai daug klaidų blokuodami informaciją apie gydomąją želmenų sulčių galią.

„Aš atstovauju Hipokrato institutui Lietuvoje, kurį įkūrė mūsų tautietė Ana Verepickaitė – Wigmore. Ten mokydamasis buvau grupėje, kurioje iš 46 žmonių net 40 sirgo onkologinėmis ligomis. Šis institutas teigia, kad jūs patys galite išsigydyti vėžį. Vėžys – tai įspėjimas apie neteisingą gyvenimo būdą. O jį kardinaliai pakeitus, ligą galima sustabdyti arba net visai sunaikinti. Apie 60 procentų žmonių, atvažiavę į Hipokrato institutą, sugeba sustabdyti vėžio vystymąsi ir išgyventi ateinančius 5 metus“, – pasakos jis.

Paulius BTV laidos „Yra kaip yra“ metu atskleis, kaip reikia teisingai maitintis, norint pristabdyti vėžio plitimą, tačiau ką jam į tai atsakys medikai? Ar onkologai tiki stebuklinga kviečių želmenų galia?

Taip pat laidoje svečiuosis buvusi chemijos mokytoja, netradicinės medicinos šalininkė Janina Davidonienė, šiuo metu padedanti sergantiems onkologinėmis ligomis. „Prieš dešimt metų mano gyvenimas buvo užbaigtas. Širdies yda, plautis vienas neveikiantis, nepiktybinis auglys, ir inkstuose ir tulžyje akmenys ir mažakraujystė. Jėgų nėra, gyvenimas nemielas. Želmenų sultys man davė naują gyvenimą“, – teigs ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.