„X Faktoriaus“ finalas - I.Ščerbinskaitės ir A.Petrausko draugystės išbandymas

Ketvirtadienio popietę naujienų portalo lrytas.lt redakcijoje apsilankė muzikinio projekto „X Faktorius“ finalininkai Ieva Ščerbinskaitė ir Audrius Petrauskas. Jie atsakinėjo į naujienų portalo gerbėjų klausimus socialiniame tinkle „Facebook“.

Ketvirtadienį lrytas.lt redakcijoje viešėjo „X Faktorius“ finalininkai Ieva Ščerbinskaitė ir Audrius Petrauskas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Ketvirtadienį lrytas.lt redakcijoje viešėjo „X Faktorius“ finalininkai Ieva Ščerbinskaitė ir Audrius Petrauskas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Jan 23, 2014, 5:01 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:30 AM

Broliu ir seserimi dažnai pristatomi atlikėjai iš tiesų panašūs. Tiesa, Ieva šiek tiek plepesnė, bet jų muzikos skonis kone vienodas. Todėl nesugalvodama, kokia daina jai labiausiai patinka, Ieva paklausė Audriaus, kokį kūrinį jis labiausiai mėgsta.

Pasijuokęs iš geriausios draugės Audrius jai nieko taip ir neatsakė. Todėl išvydęs I.Ščerbinskaitės atsakymą nustebo: „Ei, aš ketinau tas pačias dainas parašyti!“

Dar per konferenciją „X Faktoriaus“ žiūrovai smalsavo, kas paskatino Audrių ir Ievą ateiti į projektą, kaip jiedu susipažino, kaip jautėsi, atsidūrę ties iškritimo riba.

Klausimų atlikėjams turėjo ir jų draugas, buvęs „X Faktoriaus“ dalyvis, Juozapas Preikša: „Kaip jaučiatės, kuomet kartu atėję į „X Faktorių“, kartu stovite prie finalo slenksčio? Kaip sutarsit, jeigu vienas laimės, o kitas ne?“

Audrius patikino, kad jis nė nesitikėjo nueiti tokį ilgą kelią šiame projekte. Juolab, kartu su savo geriausia drauge. Jų draugystė, anot A.Petrausko, tokia stipri, kad televizija, šlovė ar pinigai yra nepajėgūs jų sukiršinti.

„Jaučiu džiaugsmą dėl to, kad taip toli nuėjau ir liūdesį, nes vis tiek kažkuris iš musų iškris. Nesvarbu kaip nutiks, mes visada išliksim tokie patys draugai“, - jam antrino Ieva.

A.Petrauskas ir I.Ščerbinskaitė pasakojo, kad „X Faktoriui“ jie atiduoda visą savo laiką. Štai vienuoliktokė Ieva mokykloje nebuvo jau dvi savaites. Vieną jų ji praleido dėl ligos, kitą – dėl muzikinio projekto.

„Prisivysiu“, - nerūpestingai ranka numojo Ieva.

Užtat Audriaus padėtis kiek rimtesnė. Jis – abiturientas, dar šią savaitę laikęs lietuvių kalbos bandomąjį egzaminą. Vaikinas juokavo, kad jį parašė ne itin puikiai, tačiau žymiai geriau nei tikėjosi. Kone visą laiką sostinėje praleidžiantis kaunietis prie mokslų ketina grįžti tik pasibaigus projektui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.