Šį sekmadienį bus paskelbtas „X Faktoriaus“ auksinis trejetas

Priartėjus daugiau kaip pusę metų trukusio TV3 projekto „X Faktorius“ finalui, kuris vis dar atrodė kaip tolimas miražas, iš pusantro šimto dalyvių likę keturi šį sekmadienį susikaus lemiamoje kovoje. Po jos likę trys dalyviai susitiks superfinalo, kuris vyks vasario 2-ąją, mūšyje.

Šį sekmadienį dėl kelialapio į „X Faktoriaus“ superfinalą kovos A.Adamovič, A.Petrauskas, I.Ščerbinskaitė ir Ž.Gečas.
Šį sekmadienį dėl kelialapio į „X Faktoriaus“ superfinalą kovos A.Adamovič, A.Petrauskas, I.Ščerbinskaitė ir Ž.Gečas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-24 14:23, atnaujinta 2018-02-17 03:43

Finalininkų ketvertas – Marijaus Mikutavičiaus mokinė Anžela Adamovič, Sauliaus Prūsaičio auklėtinė Ieva Ščerbinskaitė ir net du Rūtos Ščiogolevaitės mokiniai Žygimantas Gečas ir Audrius Petrauskas scenoje atliks po dvi dainas – vieną parinktą teisėjo, o kitą – dažniausiai žiūrovų siūlytą.

„Be konkursinių dainų, sekmadienį dalyviai turės ir neįprastą dovaną žiūrovams – net dvi dainas, kurias kartu atliks visi keturi dalyviai. Taip pat į šį, paskutinį mūšį prieš superfinalą, atvyks praėjusių metų finalininkai su nauja programa“, – apie staigmenas, kurios žiūrovų laukia šį sekmadienį prasitarė „X Faktoriaus“ režisierius ir prodiuseris Mindaugas Meškauskas.

Ši, jau devintoji, tiesioginė transliacija bus neįprasta ir tuo, jog žiūrovai nuo šiol taps vieninteliais sprendėjais.

„Šis sekmadienis ypatingas – teisėjai nebelems nieko. Jie vis dar turės galimybę vertinti ir diskutuoti apie dalyvių pasirodymus, tačiau sustabdžius balsavimą jau nebus skelbiami du mažiausiai taškų surinkę dalyviai ir iš jų teisėjai nebesirinks“, – naujoves pristatė M.Meškauskas.

Projekto režisierius darsyk patvirtino, jog tik žiūrovų balsai lems, kuris vienas, mažiausiai balsų surinkęs, dalyvis paliks šou.

Žiūrovų verdiktas bus aiškus ir neginčijamas – jokių išlikimo dainų, jokio pasigailėjimo. Tik stipriausiųjų trejetas keliaus į superfinalą ir kausis dėl pagrindinio prizo – 50 000 litų ir „Sony Music“ kontrakto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?