„X Faktoriaus“ superfinale dainuos ir dalyviai, ir teisėjai

TV3 muzikinis projektas „X Faktorius“ šį sekmadienį su trenksmu užbaigs grandiozinį šou. Būrys tituluočiausių ir geidžiamiausių Lietuvos scenos garsenybių, netikėti „X Faktoriaus“ finalininkų duetai, neregėti teisėjų pasirodymai bei negirdėtos, pirmą kartą suskambėsiančios dainos, kurių finalą vainikuos paskelbiamas „X Faktoriaus“ nugalėtojas.

„X Faktoriaus“ finalininkai – A.Petrauskas, A.Adamovič ir Ž.Gečas atliks po vieną duetą su geidžiamiausia scenos žvaigžde.
„X Faktoriaus“ finalininkai – A.Petrauskas, A.Adamovič ir Ž.Gečas atliks po vieną duetą su geidžiamiausia scenos žvaigžde.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 31, 2014, 1:02 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:55 PM

„X Faktoriaus“ finalininkai – Audrius Petrauskas, Žygimantas Gečas ir Anžela Adamovič atliks po vieną duetą su geidžiamiausia žvaigžde. O ketvirtosios vietos laimėtoja Ieva Ščerbinskaitė – su vienu iš savo mokytojų.

„Superfinale žiūrovai pamatys duetus su net tris M.A.M.A. apdovanojimus susišlavusia Jazzu, taip pat su šių metų M.A.M.A. apdovanojimuose geriausios atlikėjos titulą pelniusia Giedre Kilčiauskiene. „X Faktoriuje“ su finalininkais duetuose dainuos ir Vaidas Baumila bei Jurga Šeduikytė“, – paskutinės tiesioginės transliacijos kortas atskleidė projekto režisierius ir prodiuseris Mindaugas Meškauskas.

Režisierius įsitikinęs, kad jaunam atlikėjui duetas su patyrusiu dainininku yra didelė paspirtis ir neįkainojama patirtis. Tai gali tapti ir geru koziriu, tinkamai juo pasinaudojus superfinale.

„Superfinale visi „X Faktoriaus“ finalininkai konkursinėje programoje atliks net po tris kūrinius. Taip pat bendrai dainai susirinks visi 12 į finalą patekusių dalyvių“, – apie paskutinį projekto reginį pasakojo M.Meškauskas.

Įtemptai projekto superfinalui ruošiasi ne tik projekto dalyviai.

„Specialias programas rengia ir kiekvienas „X Faktoriaus“ teisėjas. Saulius Prūsaitis atliks naują, ką tik parašytą dainą, Marijus Mikutavičius nustebins savo netradiciniu dainos pasirinkimu, Saulius Urbonavičius-Samas pažadėjo tikrą roko fiestą ant scenos, o Rūta Ščiogolevaitė, kaip visada, įrodys esanti ne tik puiki teisėja, bet ir neprilygstama dainininkė“, – dar daugiau užuominų apie ruošiamas staigmenas pažėrė jau antrajam projekto sezonui diriguojantis M. Meškauskas.

Finalinė antrojo „X Faktoriaus“ sezono laida – šį sekmadienį 19.30 val. tiesiogiai per TV3.

Interviu su trimis  „X Faktoriaus“ superfinalo dalyviais A.Adamovič, Ž.Geču ir A.Petrausku skaitykite šį šeštadienį "Lietuvos ryto"  žurnale "TV antena".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.