Aktore tapusi A.Jagelavičiūtė gundys ekrane

Tvirtu būdu garsėjanti kostiumų dailininkė ir stilistė Agnė Jagelavičiūtė – ne iš tų, kurie kreipia dėmesį į pašalinių kalbas. Galbūt būtent dėl to ji nepasidrovėjo naujojoje romantinėje komedijoje „Valentinas už 2rų“ suvaidinti moterį iš „amoralios“ poros. Agnės mylimuoju ekrane tapo žinomas teatro ir kino aktorius Vidas Petkevičius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 31, 2014, 2:02 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:51 PM

Net tikrovėje šiuos du „Valentinas už 2rų“ aktorius skiria 30 metų skirtumas, kas galėjo jų herojus sujungti kine ir kodėl gi jų pora tokia nedorovinga? Šie atsakymai, ko gero, liks intriga iki pat komedijos premjeros.

A.Jagelavičiūtė, kuri tapo ne tik kine debiutuojančia aktore, bet ir filmo kostiumų dizainere, neslėpė, kad darbo tempas buvo milžiniškas.

„Buvo labai sunku surinkti drabužius aštuoniems žmonėms, visą naktį juos filmuoti, 8 valandą ryto „įjungti aktorinį“ ir įšokti į traukinį. Daugiau šių veiklų tikrai nederinčiau vienu metu“, – prisiminimais dalijosi ji.

Aktore tapusi stilistė teigė nemananti, kad jųdviejų su V.Petkevičiumi įkūnijama pora išties amorali. „Ji – gyvenimiška, o gyvenime viskas nėra taip paprasta“, – svarstė ji.

A.Jagelavičiūtė žiūrovų vaizduotę audrins juostoje pasirodydama erotiškais apatiniais.

„Nusirengti nebuvo jokių problemų, na, tiesiog nebuvo gėda ir viskas. Gėda tik dėl „lašiakų“, bet juk gyvenime nusirenginėja ne tik modeliai“, – šypsojosi ji.

Didžiausių komplimentų Agnė negailėjo ekrano partneriui. „Man buvo labai didelė garbė filmuotis su tokiu profesionaliu, žymiu ir patyrusiu žmogumi. Nežinau, ar gyvenime pamilčiau profesorių, bet Vidą Petkevičių gyvenime laisvai galėčiau įsimylėti“, – linksmai kalbėjo kino debiutantė.

V.Petkevičius vertindamas partnerę pažymėjo skirtumą tarp kino ir teatro.

„Teatre būtų sunku vaidinti ne su aktoriumi, daryti tai kasdien ir gyvai, tačiau kine visa tai yra įmanoma. Sakyčiau, net būtina. Kinui reikia naujų veidų, charizmatiškų žmonių, kurie gali atnešti naujovių iš kitos srities, iš savo gyvenimo. Kamera gali užfiksuoti neprofesionalių aktorių žybtelėjimus, o tai kas užfiksuota tampa neišdildoma, tarsi įamžintas vėjo gūsis. Tikiu, kad tokie eksperimentai, kai ne aktorius atlieka vaidmenį, kine yra labai sveikintini“, – samprotavo aktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.