L.Graužinienė tautai parodė savo naują butą

„Negaliu sakyti, kad į nieką visiškai nereaguoju, kad nuo manęs viskas kaip vanduo nuo žąsies. Kartais būna skaudu, kai ne taip pateikiama viešai tai, ką sakei, arba iškraipoma. Ir tam reikia labai nedaug – vieno ne ten padėto kablelio, ar pašalintos žodžio galūnės“, - prisipažino Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 10, 2014, 2:41 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:08 PM

Jos interviu pirmadienio LNK laidoje „Nuo... Iki...“, ko gero, pirmas toks atviras nuo to laiko, kai praėjusių metų spalio mėnesį moteris ėmė vadovauti Seimui.

Vos tapusi Seimo pirmininke Loreta Graužinienė atsidūrė it po padidinamuoju stiklu, ir sulaukė, atrodo, tik neigiamo dėmesio. Spaudoje buvo teigiama, kad Seimo pirmininkės postui buhalterinės apskaitos ekonomisto specialybę turinti moteris netinkama, o jos supratimas apie politiką – per menkas.

Buvo keliamas klausimas, ar Darbo partijai priklausanti Graužinienė gali vadovauti Seimui, kai partijos vadovas Viktoras Uspaskichas bei keli bendrapartiečiai nuteisti už juodąją buhalteriją ir milijoninių mokesčių slėpimą. Svarstoma, kad užimdama pirmininkės postą moteris esą galėtų bandyti jiems padėti pasinaudodama turima įtaka.

Aptarinėjamas ir politikės aprangos stilius bei tai, kaip norėdama gerai atrodyti ponia Loreta dieną pradeda apsilankymu grožio salone net 6 valandą ryto. Pro žurnalistų ausis iki šiol neprasprūsta ir kiekvienas naujosios Seimo pirmininkės pasakytas netikslumas.

Vienos klaidos pakako tam, kad internete tikru hitu taptų šmaikščiai sukurta dainelė „tuti ta“, kai ponia Loreta užsikirto sakydama žodį konstitucija. Dar daugiau pasmerkimo politikė sulaukė prieš du mėnesius, spaudoje pasirodžius informacijai, kad dingo politikės vyresnysis sūnus. Jo paieškoms pasinaudodama aukštu postu moteris neva ant kojų sukėlė visas policijos pajėgas.

Paklausta, kas atsitiko, L.Graužinienė į kalbas su žurnalistais tuomet nesileido, ir atsisakydavo komentuoti bet kokį klausimą apie jos šeimą.

„Vaikai reaguoja labai jautriai. Mažasis parėjęs namo pergyvendavo, nervindavosi. Pergyvena ir vyras. Deja, gyvenime už klaidas tenka mokėti, bet jų nereikia daryti. Nelinkėčiau nė vienai šeimai to patirti“, - teigė L. Graužinienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.