L. ir P.Kazlauskai iki vestuvių 7 metus mokėsi bučiuotis

Šį ketvirtadienį, šv. Valentino dienos išvakarėse, LRT televizijos žaidime „Taip.Ne“ bus paskelbtas tikras meilės metas. Į šventinį žaidimą jo vedėjas Arūnas Valinskas sukvietė žinomas pramogų pasaulio poras, kurių bendro gyvenimo „stažas“ labai skirtingas.

L. ir P.Kazlauskai kartu - 30 metų, o susituokę - 23-ejus.
L. ir P.Kazlauskai kartu - 30 metų, o susituokę - 23-ejus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2014, 1:52 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:16 AM

„Šįvakar išsiaiškinsime, kuri pora vienas kitą jaučia geriausiai – susituokę vienerius, dešimt ar trisdešimt metų. O gal išsiskyrę vienišiai?“, − intriguoja „Taip.Ne“ vedėjas.

Žaisti meilės dienai skirtoje laidoje A.Valinskas pakvietė savo kolegę iš „Eurovizijos“ atrankos Simoną Nainę su vyru Jonu. Jų santuokos skaitiklis tiksi nuo praėjusių metų rugsėjo.

Susirungti smagiame žinių žaidime atkeliaus ir neseniai santuokos dešimtmetį atšventęs televizijos laidų vedėjas Kristupas Krivickas su žmona Jurgita.

„Jurgita, ar tekėdama už Kristupo tokį įsivaizdavai bendrą gyvenimą su juo?“ − provokuos A.Valinskas, tuo tarpu pats K.Krivickas skambant žmonos atsakymui užsikimš ausis.

„Taip.Ne“ jėgas išbandys ir beveik trisdešimt metų drauge esantys ir dvidešimt trejus metus susituokę dainininkai Liveta ir Petras Kazlauskai.

„Kaip tikri kapitonai drauge įveikėte ne vieną šeimyninio gyvenimo audrą. Tačiau man vis dėlto įdomu sužinoti, kodėl tiek ilgai delsėte tuoktis?“ – žinomos poros klaus laidos vedėjas.

„Draugavom, mokėmės bučiuotis, tikrinom vienas kitą, ar kuris nepaskandins“, − juoksis L. Kazlauskienė.

Bene labiausiai intriguojanti ketvirtadienio žaidimo pora – vieniši ir populiarūs – dainininkė Natalija Bunkė ir aktorius Ramūnas Rudokas. Ne kartą vestuvėse sėkmingai piršliavęs A.Valinskas pasiūlys Natalijai ir Ramūnui savo paslaugas.

„Jūs savo bendroje skyrybų sąskaitoje pagal pelnytą skyrybų skaičių turite net tris taškus. Šįvakar esate nepaprastai romantiškai nusiteikę ir puikiai vienas kitam tinkate. Aš būnu visai neblogas piršlys, tiesa, brangus. Nė viena mano supiršta pora iki šiol neišsiskyrė, tad veikiu kaip gipsas“, − šmaikštaus Arūnas.

Įsijungę LRT televiziją ketvirtadienį 19.25 val. žiūrovai taip pat sužinos, kokią pavardę pasirinktų N.Bunkė, iš ko R.Rudokas išlaikytų būsimą judviejų šeimą ir išvys dvi žavingas ir puikiai pažįstamas A.Valinsko asistentes – dainininkę Ingridą Kazlauskaitę ir šokėją Kristiną Navickaitę-Tiną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.