Laidoje „Laikykis!“ grupė „4 Roses“ ragaus juodo baseino vandens

„Jaučiuosi lyg naktiniame klube trečią valandą nakties! Visi pažįstami, vien televizijos žvaigždės“, – išvydęs į studiją ateinantį pramogų pasaulio ir eterio žvaigždžių būrį ištars žaidimo „Laikykis!“ vedėjas Mindaugas Stasiulis. Juokingiausioje TV3 laidoje šįvakar 20.30 val. bus piktdžiugiškai linksma, mat sausas išlipti iš balos mėgins Justinas Jankevičius, muzikinio projekto „ŠarkA“ nariai ir „X Faktoriaus“ atradimas – grupė „4 Roses“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2014, 1:39 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:16 AM

Visi laidos dalyviai šiam ištvermės išbandymui ruošėsi ne tik morališkai, bet ir rinkosi aprangą bei sėkmės talismanus. J.Jankevičius, ne tik išreikšdamas savo simpatiją buvusiai laidos partnerei Diletai Meškaitei, bet ir tikėdamas, jog tai jam gali atnešti sėkmę, eteryje pasirodys pasipuošęs netikėtu atvaizdu ant savo marškinėlių.

Tiesa, rankomis apsikabinus ir kojomis apsivijus didžiąją „Laikykis!“ rodyklę, jaučiant, kad plaukai tuoj pat gali permirkti juodame baseino vandenyje, ir atsakinėjant į šmaikščius vedėjo klausimus, viskas tampa nebesvarbu.

Projekto „ŠarkA“ narė Ieva Stasiulevičiūtė besisukdama ant laikrodžio rodyklės pamiršo net kurį universitetą yra baigusi, o jos kolegei Gintarei Valaitytei net buvo pasiūlyta psichologo pagalba. Merginų ketverto „4 Roses“ narėms teks paragauti juodo baseino vandens.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.