Ukraina po revoliucijos - kokie būsimi scenarijai?

Po savaitgalį Ukrainoje įvykusios revoliucijos, šiandien šalyje formuojama valdančioji koalicija ir paskelbta nušalintojo prezidento Viktoro Janukovyčiaus paieška. Pirmadienį išduotas buvusio prezidento, kuris paskutinį kartą matytas Kryme, arešto orderis ir jam iškelta byla dėl masinio žudymo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 24, 2014, 3:59 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:47 PM

Kas laukia Ukrainos ir kokia yra ir bus Lietuvos politika šios šalies atžvilgiu? Apie tai šį vakarą tiesioginiame LRT Forumo eteryje diskutuos: Gediminas Kirkilas, Seimo Europos reikalų komiteto pirmininkas, Petras Auštrevičius, Seimo pirmininko pavaduotojas, Audronius Ažubalis, buvęs užsienio reikalų ministras, Laima Andrikienė, Europos parlamento narė, Oleksij Matvejev, ukrainietis žurnalistas, gyvenantis Lietuvoje, Marius Laurinavičius, Rytų Europos studijų centro ekspertas.

Taip pat bus jungiamasi su Europos parlamento nariu Vytautu Landsbergiu, kuris šiuo metu yra Strasbūre, bei su Moldovoje viešinčiu užsienio reikalų ministru Linu Linkevičiumi.

LRT Forumo vedėjas Edmundas Jakilaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.