Kovo 8-ąją gėlių gauna ir dizainerė I.Dovydėnaitė, ir jos dukra

Moterų televizijos TV8 žiūroves eteryje sveikina dvi žinomos šalies dizainerės – Indra Dovydėnaitė ir Kristina Kruopienytė. Šventiniuose Kovo-8-osios vaizdo klipuose jos pasakoja apie įkvepiantį moteriškumą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2014, 4:23 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:10 PM

Drabužių dizainerė I.Dovydėnaitė gyvenime ir kūryboje ieško šilumos bei vidinio jaukumo. „Kūryba nėra skirta vien tam, kad pajustum vidinį pasitenkinimą, – sako Indra. – Norisi, kad ir kiti įvertintų tavo darbus.“

Namai Indrai – ramybė, kurioje gera būti su šeima, bučiuoti mylimą žmogų.

Drabužių dizainerė K.Kruopienytė ieško grožio klasikos šių dienų kontekste.

„Ar atkreipėte dėmesį, kad gamtoje labiau puošiasi vyriškoji giminė? Juk jiems reikia užkariauti patelę, pasipuikuoti prieš ją“, – vaizdo klipe sako ji.

Namie Kristina nedirba – čia jos laikas skirtas šeimai, draugams, tapybai.

Kovo 8-osios Kristina nesureikšmina. „Nors gražu, kad vyrai atkreipia dėmesį ir gauna progą užsitarnauti pliusą, – šypsosi moteris. -- Man Kovo 8-oji simbolizuoja pavasario pradžią, asocijuojasi su nepražydusiomis tulpėmis po žiemos. Be abejo, smagu gauti gėlių. Juk visos moterys mėgsta dėmesį“.

Jai pritaria ir I.Dovydėnaitė: „Smagu gauti gėlių ne tik šią dieną, bet ir kasdien. Šiandien labai maloniai nuteikė vaizdas už lango – visur pardavinėjamos tulpės, vyrai tiesiog negali jų nepastebėti! Pagalvojau, kad būtų puiku, jei gėlių kioskelių ir pardavėjų aplink būtų daugiau ne tik per šventes, bet nuolatos. Šiandien tikras pavasaris – spalvotos tulpės atrodo nuostabiai, ypač kai lauke vis dar pilka ir vėsu.“

Pasirodo, Indros ir jos vyro dizainerio Dovo Serapino trejų metų dukrelė Frida puikiai supranta, kad Kovo 8-oji – visų moterų diena.

„Kai gaunu gėlių, ji iškart klausia: „O kur mano?“. Taigi tėtis žino, kad namie yra bent dvi moterys. Gerai, kad mūsų kalytė Kuba nekalba – ir ji turbūt gėlių paprašytų“, – juokiasi I.Dovydėnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.