Solidus „Šuolio“ teisėjas viliojo latekso apatiniais

Tiesioginės transliacijos metu I.Barkauską ir K.Autuką projekto vedėjai Mindaugas Stasiulis bei Monika Vaičiulytė komisijai pažėrė priekaištų dėl to, kad ši dalyviam skiria mažus balus.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2014-03-09 23:54, atnaujinta 2018-02-15 13:57

„Jeigu už tokius gerus šuolius jūs skiriate tiek mažai balų, tai gal patys parodykite, ką mokate“, – komisijos nariams pasiūlė vedėjai.

Po šių žodžių I.Barkauskas ir K.Autukas pakilo nuo kėdžių ir pradėjo ritmingai judėti pagal muziką.

Gundančiais judesiais jie nusiplėšė nuo savęs visus drabužius ir liko vien su maudymosi kelnaitėmis. Toks vyrų viliotinis sulaukė baseine buvusių dailiosios lyties atstovių plojimų ir garsių šūksnių.

Žiūroves, dalyves ir net teisėjas ypač nustebino 65 metų K.Autukas, kuris vilkėjo gundančias iš tamsaus latekso pasiūtas kelnaites ir ne prasčiau už gerokai jaunesnį I.Barkauską šoko viliotinį.

Šokiu sužadinę aistras vyrai jas dar labiau įkaitino, kai užlipo ant penkių metrų aukščio tramplino ir dviese atliko profesionalų šuolį į vandenį.

Šuoliai į vandenį vyrams jokia naujiena. K.Autukas 22 kartus yra tapęs Lietuvos šuolių į vandenį nuo tramplino čempionu ir daugkartiniu Europos šuolių į vandenį čempionatų aukso medalių laimėtoju. Jis – Lietuvos šuolių į vandenį nacionalinės rinktinės treneris.

Komisijoje teisėjaujantis I.Barkauskas – Kęstučio mokinys. Jis taip pat yra Lietuvos daugkartinis čempionas, pasaulio ir Europos čempionatų dalyvis, Lietuvos vaikų ir jaunimo centro neformaliojo švietimo mokytojas, šuolių į vandenį treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.