Žuvusio S.Klemenio tėvai išgirdo šokiruojačią aiškiaregės žinią

Praėjusią savaitę TV3 eteryje pasirodžiusioje naujoje laidoje „Kitoks tyrimas. Ekstrasensų tiesa“ suvieniję jėgas garsiausi ekstrasensai ir profesionalus detektyvas tiria rezonansines bylas, vieną po kitos narpliodami sudėtingas istorijas. Jie ieško atsakymų į klausimus, kurie iki šiol kamuoja ne tik nusikaltimų aukas ar jų artimuosius, bet ir visą visuomenę.

Būrėja S.Dausinienė.
Būrėja S.Dausinienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2014, 2:36 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:00 AM

„Šią bylą man tirti labai sunku“, − tramdydama ašaras prieš TV3 laidos „Kitoks tyrimas. Ekstrasensų tiesa“ filmavimo kameras prisipažino viena garsiausių Lietuvos būrėjų Svetlana Dausinienė. Ji prieš ketverius metus tiksliai nusakė pedofilijos skandalo baigtį, išpranašavo dainininko Radži Aleksandrovičiaus šlovę ir yra nemažai patarusi daugeliui pramogų pasaulio žvaigždžių.

Pernai lapkričio 2 dieną dingusio ir po beveik keturių mėnesių užšalusios upės properšoje rasto devyniolikmečio Simono Klemenio paslaptinga žūtis moterį sujaudino iki širdies gelmių, mat prieš daugelį metų ji pati išgyveno panašią tragediją.

„Mano sūnus taip pat buvo dingęs, ieškojau jo vienuolika dienų. Paskui susapnavau kur jis guli ir radau. Negyvą“, − savo tragišką netektį atskleidė S. Dausinienė. Skausmo palaužtą moterį dar labiau pribloškė policijos pareigūnų išvados, neva jos berniukas nusižudė, nors ant jo kūno buvo daugybė smurto žymių. Tuomet Svetlana teisingumo nesulaukė, bet, susipažinusi su kitomis, tokio pat skaudaus likimo ištiktomis moterimis, suprato galinti savo ypatingais sugebėjimais padėti žmonėms sužinoti tiesą.

Mažeikių rajone Renavo miestelyje gyvenantys Simono tėvai Evaldas ir Renata Klemeniai netiki, kad jų sūnaus žūtis tėra tik nelaimingas atsitikimas, ką jiems teigia policijos tyrėjai. Svetlanos dėliotos kortos taip pat aiškiai parodė, kad vaikino žūtis nebuvo atsitiktinė. Tą patį skausmo prislėgtiems tėvams pasakė ir garsusis ukrainiečių aiškiaregys „Ekstrasensų mūšio“ finalininkas Maksimas Gordejevas. Kokią šokiruojančią tiesą Simono Klemenio tėvams atskleidė ekstrasensas iš Ukrainos? Kaip Simonas atsirado toje vietoje, kurią jau kelis kartus tyrė policija? Ką matė moteris, gyvenanti netoli properšos, kurioje buvo rasti vaikino palaikai?

Paslaptingos mirties aplinkybės laidoje „Kitos tyrimas. Ekstrasensų tiesa“ − jau šį ketvirtadienį 20 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.