Startuoja intriguojantis „Daktaro Hauso” aštuntasis sezonas

Jau šį trečiadienį TV3 eteryje startuoja naujausias, aštuntasis, kultinio serialo „Daktaras Hausas“ sezonas. Charizmatiškasis daktaras vėl džiugins šmaikštumu, ironizuos ir stebins savo minties polėkiais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-19 16:45, atnaujinta 2018-02-15 07:03

Trečiadienio vakarais 22.05 val. TV3 žiūrovai stebės „Daktaro Hauso“ finalinio, paties svarbiausio sezono intrigas. Siužeto vingiai nustebins net labiau nei buvo galima tikėtis. Už tai, kad įsirėžė automobiliu į herojės Lizos Kadi namą ir sugadino jos turtą, Hausas nuteisiamas... kalėti.

Nuo bausmės jis neišsisuks – kandųjį daktarą TV3 žiūrovai tikrai išvys kalėjime! O čia viskas bus kitaip nei įprasta įnoringajam herojui: niekas neklausys jo nurodymų, nebebus iš paskos sekiojančių asistentų ir visad laukiančių pacientų. Bet Hausas išliks Hausu net ir kalėjime.

Žinoma, kalinio duona nėra labai saldi, ir daktaras trečiadienio vakarais TV3 eteryje sieks laisvės, laviruodamas ir stengdamasis elgtis kuo geriau. Ar jam pavyks? O jei pavyks, ar sugrįžus į laisvę viskas bus kaip anksčiau? Ar jo komandos, Lizos ir Vilsono įsiūtis dėl Hauso elgesio praeis?  

Šis serialas per visą rodymo istoriją buvo nominuotas 9-iems Auksiniams gaubliams, du iš jų laimėjo, taip pat buvo pristatytas 25-iems „Emmy", iš jų 5-is laimėjo. Vaidmuo seriale „Daktaras Hausas“ aktoriui H.Laurie pelnė pasaulinę šlovę, jo herojaus įžvalgos tapo įkvėpimu daugeliui medicinos studentų, o ciniškosios Hauso frazės cituojamos visame pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.