„Taip. Ne“ kovos laidų vedėjai I.Krupavičius ir Ž.Kropaitė

„Tu spėji ir nori išeiti, palikti mane? Ne!“ – emocingai kolegę iš LRT radijo laidų vedėją Živilę Kropaitę stabdys „Labas rytas, Lietuva“ vedėjas Ignas Krupavičius. Kad jųdviejų tandemas ne tik linksmas, bet ir puikiai derantis, pripažins ir pats žaidimo „Taip. Ne“ vedėjas Arūnas Valinskas.

I.Krupavičius.
I.Krupavičius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2014, 3:12 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:26 AM

„Ignas yra žmogus, su kuriuo visa Lietuva gal ir nemiega, bet kad mažiausiai pusė su juo ryte keliasi – tikrai“, − šmaikštaus  A.Valinskas.

Živilė ir Ignas sugebės susikalbėti net per atstumą – du kartus sustabdęs kolegę nuo spėjimo, prie iškritusiųjų stalelio sėdintis I.Krupavičius vis dėlto nusileis: „Šiandien ne mano diena. Spėk“. Ar jo sprendimas bus teisingas, o Živilės atsakymas – taiklus, LRT televizijos žiūrovai sužinos šiandien 19.20 val.

Kodėl Ignas lieps Živilei išsiaiškinti, ar ryklio širdis šalta, ar karšta? Kodėl Živilės teigimu trys svarbiausi žmogaus įrankiai yra grėblys, kastuvas ir šaukštas? Ir ar atėję su plačiomis šypsenomis tokia pat pakilia nuotaika jie ir išeis iš „Taip. Ne“ klausimų ir atsakymų karalystės, paaiškės netrukus. Žaidimo tema – pasaulio valstybių herbai ir visa, kas su jais susiję. Laidoje žiūrovų akis džiugins ir naujas A.Valinsko asistenčių duetas – „Mis Visata 2012“ konkurse sužibėjusi Greta Mikalauskytė ir Edita Andrulionė. „Asistenčių atranka įsibėgėjo. Atrodo, pasiekėme aukščiausią lygį“, − nužvelgdamas 184 centimetrų ūgio Editą stebėsis „Taip. Ne“ vedėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.