Ką kortos išdavė apie terorizmu kaltinamą E.Kusaitę?

Teroristė ar naivi aplinkybių auka? Prokurorų kaltinimai Eglei Kusaitei skamba šiurpinančiai: įtariama, kad mergina planavo susisprogdinti prie svarbaus Čečėnijos karinio objekto ir pražudyti kuo daugiau niekuo dėtų žmonių.

E.Kusaitė.<br>M.Kulbio nuotr.
E.Kusaitė.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2014, 11:00 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:29 PM

„Kortos man rodo, kad ji nebijo mirties. Galėjo žūti daug žmonių“, – TV3 laidos „Kitoks tyrimas. Ekstrasensų tiesa“ žiūrovus šokiruos viena garsiausių Lietuvos būrėjų Svetlana Dausinienė.

Net nematydama E. Kusaitės nuotraukos ir nežinodama, apie ką kalba, būrėja jau seanso pradžioje prakalbo apie galimą terorizmą ir atskleidė, kaip lietuvė buvo verbuojama radikaliai nusiteikusių užsieniečių.

Maža to, S.Dausinienė išpranašaus ir tai, kokį verdiktą merginai paskelbs teismas, kurio posėdis numatytas tik kitą dieną po laidos eterio.

Tai, ką pamatė kortose, būrėja panoro pasakyti ir Klaipėdoje gyvenančiai Eglės mamai Virginijai Kusienei, su nerimu laukiančiai dukters teismo.

Kokia buvo E. Kusaitės vaikystė? Kas paskatino merginą gyvenimo prasmės bei tiesos ieškoti svetimos šalies kultūroje, papročiuose, religijoje? Jei E. Kusaitė laisvės atėmimo bausmės išvengs, ar tai reiškia, kad prokurorų kaltinimai buvo laužti iš piršto? Į tokius klausimus mėgins atsakyti būrėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.