K.Stungytė atsidurs Pravieniškių pataisos namuose

TV3 muzikinį projektą „Chorų karai“ jo vedėjai Karina Stungytė ir Mindaugas Stasiulis šį sekmadienį ves būdami gana toli vienas nuo kito. Mat Karina praėjusioje laidoje pralošė lažybas Mindaugui.

Pralošusi lažybas savo kolegai M.Stasiuliui, projekto „Chorų karai“ vedėja K.Stungytė laidą ves iš Pravieniškių pataisos namų.
Pralošusi lažybas savo kolegai M.Stasiuliui, projekto „Chorų karai“ vedėja K.Stungytė laidą ves iš Pravieniškių pataisos namų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2014, 6:48 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:09 PM

Projekto vedėjai „Chorų karai“ buvo susilažinę, jog jei Povilo Meškėlos ir Vlado Kovaliovo vadovaujamas Pravieniškių pataisos namų atvirosios kolonijos choras surinks daugiausia balsų, kitą laidą Karina vyks ne kur kitur, o į šią įkalinimo įstaigą ir ves laidą iš ten įrengtos studijos.

„Iki šiol niekuomet neteko būti tokioje įstaigoje, tad bus smalsu pamatyti kaip viskas atrodo iš vidaus. Manau, kad labai gerai, jog tokie projektai kaip „Chorų karai“ ateina ir į tokias vietas. Juk čia taip pat žmonės nori būti socialiai aktyvūs, dalyvauti kultūrinėje veikloje. Jei tik jie turi talentą, kodėl jo neparodžius?“, -- svarstė Karina Stungytė.

Naujajai projekto vedėjai tai bus dar viena nauja patirtis vesti laidą tiesioginiame eteryje toli nuo savo partnerio M.Stasiulio. Tačiau vyrų dėmesio merginai trūkti tikrai neturėtų. Juolab kad sekmadienį skambėsiančios dainos bus skirtos meilei.

Šeši galingi chorai jau ruošia dainas šia tema, komisija galanda liežuvius, o vedėjai rengia specialius dainų pasirodymus. Tik kam šį kartą dainuos meilės dainą K.Stungytė, o kam M.Stasiulis?

Karina žavės ne tik nuostabia daina, o ir ypatingu įvaizdžiu, kurį jai kuria dizaineris Liutauras Salasevičius.

TV3 projekto „Chorų karai“ muzikinėse kovose liko kautis šeši chorai: Astos Pilypaitės Alytaus miesto „Dežavu“ choras, Eglės Jakštytės Utenos miesto „Laimės“ choras, Stano vadovaujamas senjorų „Lietuvos bočių“ choras, Kauno miesto „Žalgirio choras“, vadovaujamas vyrų vokalinio ansamblio „Quorum“, Kėdainių miesto choras „Senamiestis“, vedamas Arno Švilpausko „Daumantų kapelos“, bei Povilo Meškėlos ir Vlado Kovaliovo vedamas Pravieniškių pataisos namų atvirosios kolonijos choras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.