A.Žukaitė abu savo vyrus šaukia tokiu pačiu vardu

Sporto žinių vedėja Asta Žukaitė dabar gyvena tarp dviejų vyrų. Abu jie – Sauliai. „Jokio pavydo! Kai žmogumi pasitiki, koks gali būti pavydas?“, – šypsosi moteris, su partneriu Sauliumi Ambrulevičiumi dalyvaujanti LNK projekte „Šokiai ant ledo“, o gyvenanti su savo vyru, sporto žurnalistu Sauliumi Nalivaika.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2014, 5:29 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:29 PM

Šiuo metu svarbiausi jos gyvenimo vyrai ir yra du Sauliai – „Šokių ant ledo“ partneris Lietuvos dailiojo čiuožimo čempionas S.Ambrulevičius ir teisėtas vyras, su kuriuo ji praėjusią vasarą sumainė žiedus, sporto žurnalistas S.Nalivaika.

Tiesa, šiuo metu su šokių partneriu Asta praleidžia ko gero daugiau laiko. Treniruotėms ji neretai iš Vilniaus važiuoja pas partnerį į Kauną ir net trumpam apsistoja gimtajame Kaune pas tėvus, kad galėtų ilgiau pasitreniruoti.

„Ar aš pavydžiu? Net nekyla tokių minčių, nes mudviejų santykiai paremti pasitikėjimu. Čia net ne išbandymas. Juk mes – ne įsimylėjėliai, kai viskas tik prasideda, o vyras ir žmona. Aš ne pavydžiu, o didžiuojuosi Asta. Tiek, kiek ji nuveikė ant ledo – tai jos užsispyrimo ir didelio noro rezultatas. Ji grįžta namo pusę vienuoliktos, o septintą ryto jau eina į treniruotę“, – pasakojo Astos vyras Saulius.

Tiesa, jis dar nebuvo ant „Akropolio“ ledo pažiūrėti gyvai į žmonos atliekamus šokius.

„Esu televizijos žmogus, todėl man daug svarbiau pažiūrėti, kaip viskas atrodo per TV ekraną. Jos pasirodymą nufilmuoju telefonu ir Astai grįžus iš tiesioginės transliacijos, jau galiu parodyti, kaip viskas atrodė per LNK“, – pasakojo S.Nalivaika.

Jis visiškai palaiko žmoną, nes žino, kad dailusis čiuožimas – jos svajonių sportas. Simboliška, kad šokiai ant ledo buvo lemtingi ir Astos bei Sauliaus pažinčiai. „Kai tarp mudviejų mezgėsi šilti jausmai, simpatija, mums teko kartu komentuoti dailiojo čiuožimo varžybas Vankuverio olimpiadoje. Tuomet su Asta praleisdavome labai daug laiko kartu, užsidarę mažoje garsinimo kabinoje. Dailusis čiuožimas mus tuomet dar labiau suartino“, – atviravo sporto žurnalistas.

„Darbas kartu komentuojant ledo šokius įplieskė dar šiltesnius jausmus, – jam pritarė Asta. – Abu esame dėkingi sportui, tik dėka jo mes susitikome“.

Astos ir Sauliaus meilę galima vadinti tarnybiniu romanu – jiedu susipažino dirbdami sporto televizijos redakcijoje.

Be dailiojo čiuožimo Asta dar dievina ir pokerį. Todėl sekmadienio „Šokių ant ledo“ pasirodymui jiedu su partneriu S.Ambrulevičiumi pasirinko pokerio temą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.