Apsimetėlis parapsichologas liepė pacientei nusirengti

Ar jūs esate susidūrę su ekstrasensais, sielos gydytojais, parapsichologais save vadinančių asmenų apgavystėmis? Pirmadienio BTV laidos „Yra kaip yra“ herojė Angelė kreipėsi į vieną netradicinės medicinos šalininką, tikėdamasi, jog šis išvaduos ją nuo nerimo ir migrenos priepuolių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2014, 5:32 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:23 PM

Parapsichologijos centre, kuriame lankėsi Angelė, buvo žadama pašalinti neigiamą energetinį lauką, rasti dingusius asmenis, nustatyti palankias ir nepalankias zonas. Išklausęs Angelės bėdas, parapsichologu prisistatęs Olegas pasakė, jog padėti gali. Tačiau „gydymas“ vyks ne parapsichologijos centre, o nuosavame bute. „Taip bus veiksmingiau“, – žadėjo tariamas parapsichologas.

Atėjusi „gydytis“ į Olego butą, Angelė išvydo viduryje kambario stovintį fotelį ir nutrintą „Kama Sutrą“. Pirmojo susitikimo metu Olegas su Angele tik kalbėjosi. Po susitikimo moteris šventai įtikėjo, jog bendrauja su išskirtinių galių turinčiu „gydytoju“. Antrasis susitikimas buvo kur kas įdomesnis: Olegas savo „pacientei“ liepė visiškai nusirengti ir sėstis į fotelį, mat tam tikri gydomieji garsai ir judesiai geriausiai veiks per odą. Pristatęs žvakių, Olegas parodė, kaip reikia daryti tariamai gydomuosius judesius. Trečiojo susitikimo metu, Olegas savo „pacientę“ gydė tiesiogiai - „Kosminę energiją“ Angelei pumpavo tiesiai į čakrą. Angelė papasakos, ar po tokio gydymo seanso jai pagerėjo.

Laidoje dalyvavo įvairius netradicinius „gydymo“ būdus propaguojantys asmenys. „Dieviškasis kosmetologas“, „naujųjų laikų gydovas“, ekstrasensai ir kiti. Kaip atskirti tikrąjį specialistą nuo apsišaukėlio? Kas rašoma „būrėjo kodekse“? Tai paaiškės laidoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.