Buvusi Tulpinių ekstrasensė J.Cannara: „Jie domėjosi ateitim“

„Jų mylimosios ir žmonos manęs klausdavo patarimų dėl ateities, patys Tulpiniai labai domėjosi ezoterika, o Virginijus Baltušis puikiai buvo įvaldęs hipnozės meną“, – tikina du dešimtmečius Niujorke gyvenanti ekstrasensė Jūratė Cannara.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2014, 12:21 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:27 PM

Pagarsėjusi kaip ekstrasensorinių galių turinti moteris, Amerikoje žinoma kaip mediumė (tarpininkė tarp dabarties ir ateities), TV3 laidos „Kitoks tyrimas. Ekstrasensų tiesa“ žiūrovams atskleis, kad prieš beveik dvidešimt metų buvo vienos garsiausių ir žiauriausių visų laikų nusikaltėlių grupuočių – „tulpinių“ – būrėja.

„Tai ilgai ruošta laida. Šįvakar prieš filmavimo kameras kalbės ir šios Panevėžio grupuotės nusikaltimus tyrę operatyvininkai, ir jų pėdomis sekę kriminaliniai žurnalistai, ir Rusijoje itin vertinama ekstrasensė Iolanta Voronova“, – tikina populiarios laidos kūrėjai.

Rezonansinės istorijos tyrėjai su privačiu detektyvu Robertu Kliučinsku priešakyje aiškinsis, kodėl Lukiškių kalėjime net dukart mėgino žudytis pagrindinis gaujos vadeiva Virginijus Baltušis.

„Matau netikėtą ir kraupią paauglio žūtį“, – savo prognozes dėstys buvusi „tulpinių“ ekstrasensė, laidos kūrėjų įkalbėta sugrįžti į praeities šmėklų persekiojamas ir krauju paženklintas vietas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.