Prie verslininkės I.Marozienės rikiuojasi eilė vyrų

„Aš puikiai jaučiuosi, nes žinau, kad už manęs eilėje stovi penki vyrai, norintys su manimi draugauti“, - atvirai prisipažįsta verslininkė Irena Marozienė. Moteris sako turinti kelias griežtas taisykles, kurių laikosi susipažindama su priešingos lyties atstovais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 24, 2014, 2:38 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:11 PM

„Į pažintis leidžiuosi tik su vyrais, sutiktais per bendrus draugus ar pažįstamus. Renkuosi tik tuos, su kuriais amžiaus skirtumas ne didesnis nei 10 metų į vieną arba kitą pusę. Ir visada aiškiai pasakau, kad nebūsiu ta, kuri skambs, lygins ir stovės prie viryklės“, - kalba I. Marozienė.

Kodėl tiek daug gražių ir protingų moterų yra vienišos? Ar mūsų moterys per daug reiklios, ar padorių vyrų tiesiog nėra? Ir kokių vyrų trokšta moterys? Apie tai žymios Lietuvos damos ir vyrai diskutuos šį ketvirtadienį LNK laidoje „Valanda su Rūta“.

„Aš visą gyvenimą daug dirbau ir viską užsidirbau pati. Norėčiau, kad vyras būtų toks, kuris galės pasirūpinti manimi, ir man nereikės draskytis“, - tikina dainininkė Natalija Bunkė.

Tuo tarpu verslininkas Romualdas Mačiulis neslėpė, kad daugumos Lietuvoje gyvenančių vyrų elgesys su moterimis jį stebina.

„Daug metų gyvenau ne Lietuvoje. Grįžęs iki šiol niekaip negaliu priprasti prie kasdien matomų vaizdų, kai moteris tempia maišus produktų parduotuvėse, o vyras seka paskui. Vyrai moterims rodo per mažai dėmesio, pagarbos. Jie lepšiai, o ne vyrai“, - yra įsitikinęs verslininkas.

Tuo tarpu dainininkė Liepa Mondeikaitė papasakoja, kaip pramogų pasaulyje susiduria su vyrais, kurie žinomas moteris medžioja tik tam, kad vėliau galėtų pasipuikuoti, ką suviliojo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.