Ekspertas A.Dabkevičius: „Abortas pakeičia moters aurą“

„Jeigu vyras ir moteris vienas kitą myli, tai jų biolaukai yra susijungę ir kuria naują, trečią, unikalų darinį. Tyrinėdami tokių porų auras tai užfiksavo amerikiečiai savo tyrimuose ir tai galima tikrai pamatyti“ – sako aurų specialistas Artūras Dabkevičius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-30 14:18, atnaujinta 2018-02-14 10:47

„Abortas pakeičia moters aurą“, – tvirtina A.Dabkevičius, kuris pagal žmonių biolaukus tikina galintis nustatyti net jų laukiančias ligas.

Pasak aurų eksperto, nematomas ryšys tarp vaiko ir motinos užgimsta dar įsčiose – ypatingai jausdama savo fizinio kūno pokyčius nėštumo metu, moteris kaip niekas kitas jaučia ir ypač gilias jausmines naujos savo būsenos vibracijas.

„Pas mane buvo atėjusi viena moteris, kuri buvo neseniai pagimdžiusi. Buvo labai įdomu stebėti jos aurą, kurios dalys buvo ne prie jos, o atplyšusios ir kabojo erdvėje. Aš klausiu apie situaciją, kas yra jos gyvenime įvykę. Ji pasakė, kad neseniai yra pagimdžiusi ir kūdikiui tik du mėnesiai. Tuo metu, kai mes tyrėme jos biolauką, ji fiziškai buvo čia, bet emociškai, energetiškai buvo su savo kūdikiu, todėl jos aura buvo nepilnos formos“ – atskleidžia technikos mokslų daktaras A.Dabkevičius.

Apie aurų paslaptis ir tekančio vandens galias bus pasakojama laidoje „Pasaulis X“ šį penktadienį 20.50 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Laidos „Pasaulis X“ transliaciją ir visų praėjusių laidų įrašus galite žiūrėti internetiniame „Lietuvos ryto“ televizijos puslapyje https://tv.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.