Muzikinis projektas „ŠarkA“ pristatys naują kūrinį

Senokai scenoje nematytas muzikinis projektas „ŠarkA“, kuriame šalia Gintarės Valaitytės ir Ievos Stasiulevčiūtės pasirodys naujas narys – Tomas Legenzovas, šį sekmadienį viešės „Chorų karuose“. TV3 tiesioginiame eteryje žiūrovai išgirs naują autorinį „ŠarkA“ kūrinį.

Muzikinis projektas „ŠarkA“ ketina provokuoti ir savo nauja daina, ir apranga.
Muzikinis projektas „ŠarkA“ ketina provokuoti ir savo nauja daina, ir apranga.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 2, 2014, 11:15 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:06 AM

„Neskubame, mėgaujamės procesu. Gal dėl to, kad į sceną lipame tik tada, kai turime ką pasakyti, parodyti, mūsų klausytojui atrodo, kad mes nuolat grįžtame po didelės pertraukos. Ne, pertraukoms dabar laiko neturime. Daug dirbame, eksperimentuojame“, – pasakojo grupės narė G.Valaitytė.

„Malonu, kad gerbėjai pasiilgsta,“ – sakė šypsodamasis vienintelis trijulės vaikinas T.Legenzovas.

„Šį kartą provokuosime ne tik savo apranga. Nauja daina gali pasirodyti šiek tiek neįprasta savo skambesiu, turbūt būtent todėl ją ir pasirinkome. Mūsų naujoje programoje šio kūrinio gimimas sukėlė daugiausia diskusijų, o sekmadienį jį įvertinti galės žiūrovai“, – sakė Gintarė. 

Muzikinis projektas „ŠarkA“ kaskart stebina savo sceniniais kostiumais. „Šio sekmadienio įvaizdį kūrėme kartu su „V. Desire“ ir Diana Vapsviene. Įvaizdis mums tikrai nėra paskutinėje vietoje. Ir šį sykį išliksime ištikimi madai. Ištikimi sau“, – tikino Ieva Stasiulevičiūtė.

Pernai TV3 muzikiniame projekte „Chorų karai“ į pergalę vedusios Vilniaus „Šachmatinį“ chorą jo generolės Ieva ir Gintarė pasakojo, kad trečiąjį projekto „ŠarkA“ narį Tomą jos surado „Chorų karuose“.

„Tomas yra didžiausias mūsų „Chorų karų“ atradimas! Jis atėjo į atranką, tapo „Šachmatinio“ choro nariu su kitais 15 žmonių. Visi drauge dirbome pusę metų – nuo sekmadienio iki sekmadienio“, – aiškino merginos.

„Tiesa, su Tomu daugiausia turėjome problemų, – pripažįsta ir šyptelėjo Ieva ir Gintarė. – Jis buvo tas, kuris turėjo tvirtą nuomonę, o tai mums ne visada patikdavo! Galiausiai supratome, kad tik su tokiu žmogumi ir galėtume dirbti“, – naujuoju nariu džiaugėsi Ieva.

TV3 projekto „Chorų karai“ pusfinalyje šį sekmadienį 19.30 val. susitiks trys stipriausi chorai: Astos Pilypaitės Alytaus miesto „Dežavu“ choras, Kauno miesto „Žalgirio choras“, vedamas vyrų vokalinio ansamblio „Quorum“, ir Kėdainių miesto choras „Senamiestis“, kuriam diriguoja Arno Švilpausko „Daumantų kapela“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.