Po laidos filmavimo aiškiaregė pajuto grėsmę savo gyvybei

Vadovo pareigos, nuosavas namas ir mylima moteris šalia – toks iš pažiūros gražus ir ramus Sergejaus Cariuko gyvenimas nutrūko tragiškai ir netikėtai. Pernai gruodžio 7 dienos popietę į vyriškio namus netoli Klaipėdos atvykę tėvai ir sesuo Nadežda rado jį kieme visiškai nuogą mirtinai sušalusį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-21 13:53, atnaujinta 2018-02-13 16:45

„Dar nebuvau girdėjusi tokio mamos klyksmo“, – lig šiol su ašaromis prisimena Nadežda Cariuk. Prieš pusmetį išlydėjusi savo brolį į amžinybę, ji iki šiol negali nurimti. Nors Sergejaus kraujyje buvo rasta alkoholio, ji netiki, jog brolis savo valia galėjo nuogas lauke užmigti. Iš kur tuomet jo kambaryje buvo kraujo ir kodėl namie buvęs vyro posūnis nieko nepastebėjo ir negirdėjo?

Nesulaukianti atsakymų iš teisėsaugos Nadežda ėmė pati rinkti faktus, o tai tiesiog įsiutino žuvusiojo mylimąją Tatjaną Kirejenkovą – jai klausimų dėl vyro mirties nekyla: „Sergejus sirgo hepatitu C. Šitaip negaluojančiam išgėrus alkoholio ima trūkti oro. Nubudęs jis norėjo atsigaivinti, išėjo į lauką, pasidarė geriau, ir tiesiog užmigo.“

Ketvirtadienį 20 val. TV3 laidoje „Kitoks tyrimas. Ekstrasensų tiesa“ į Klaipėdą atvykusi aiškiaregė Gerda Red ir Vilniuje dirbanti būrėja Svetlana Dausinienė atskleis kur kas pikantiškesnę S.Cariuko gyvenimo pusę ir padės atsakyti į daugelį klausimų.

Pradėjusi gilintis į mirties aplinkybes aiškiaregė G.Red netikėtai ištars: „Aš matau grėsmę savo gyvybei.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.