Vasarą TV3 žiūrovus vilios naujomis laidomis ir filmais

TV3 vasarą pasitinka naujais projektais. Greitai per TV3 – lietuviško serialo „Inspektorius Mažylis“ premjera, socialinis projektas „Mano geriausia draugė“, emocingiausios krepšinio rungtynės, vasariškas „Žvaigždžių dešimtukas“, realybės šou „Meilė ar pinigai?“, projektas „Aklos vestuvės“, Martyno Starkaus ir Vytaro Radzevičiaus kelionių dienoraštis „Visos Australijos dulkės“, geriausi filmai ir serialai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-22 12:17, atnaujinta 2018-02-13 15:51

Trečiadienį, gegužės 28 dieną, televizijoje startuoja serialas „Inspektorius Mažylis“. Eteryje laukia mažo miestelio inspektoriaus Andriaus Mažylio (akt. Marius Jampolskis) ir jo šuns – vokiečių aviganio Mažylio nuotykiai. Kaip jiems seksis kovoti su nusikaltėliais ir korumpuotais valdininkais, į kokias detektyvines bei meilės istorijas įsipins herojai? Nuotykiai su ironijos gaidele, humoristiniais pasisakymais ir visu būriu garsiausių Lietuvos aktorių – jau netrukus.

Nuo birželio 19 dienos eteryje – socialinis projektas „Mano geriausia draugė“. Naujas grožio šou suvienys mamas ir dukras, kurios teigia: „Mano geriausia draugė – mano mama“ ir „Mano geriausia draugė – mano dukra“. Aštuonioms projekto dalyvių poroms teks ne tik įrodyti, kad yra vertos gražiausiųjų titulo, bet ir patikrinti asmeninius santykius. Gerbėjų palankumą pelnyti puikiu žaidimu sieks ryškiausi krepšinio pasaulio atstovai, atkakliai kovodami draugiškose varžybose ir Ispanijoje vyksiančiame pasaulio krepšinio čempionate.

„Žvaigždžių dešimtukas. Vasara“ su Vitalijumi Cololo, Oksana Pikul-Jasaitiene ir Dileta Meškaite aistras kurstys nuo birželio 3 dienos.

Šou „Aklos vestuvės“ nuo birželio 9 dienos atsakinės į klausimą, ar vestuvės gali tapti laimingiausiu jūsų gyvenimo įvykiu, net jei savo antrąją pusę pirmą kartą išvystate tik ant santuokų rūmų slenksčio. Psichologai, veidotyros specialistai bei astrologai jums padės ieškotis idealios poros. Kas gali intriguoti labiau nei vedybos iš pirmo žvilgsnio?

Dar viena naujiena – romantiškas vasaros realybės šou „Meilė ar pinigai?“ Nuo liepos 14 dienos TV3 eteryje ir prabangiame dvare apsigyvens keturios merginos, trokštančios užkariauti viengungio širdį. Jis – geidžiamas jaunikis − kvies merginas į pasimatymus, o patikusias apdovanos palankumo ženklu. Tiesa, ne visos merginos čia ieškos meilės – jausmai gali būti pakeisti į pinigus! O po savaitės viskas apsivers aukštyn kojomis – į dvarą atvyks keturi vaikinai ir viena mergina. 

TV3 tęsia tradiciją vasarą keliauti po pasaulį su Martynu Starkumi ir Vytaru Radzevičiumi. Šįkart jie leidžiasi į paslaptingąją Australiją. „Visos Australijos dulkės“ nuo liepos 31 dienos žada karščio bangas, įspūdžių ir atradimų gausą, kvapą gniaužiančios gamtos vaizdus, pažintis su ten gyvenančiais lietuviais bei Martyno ir Vytaro pasakojimus iš tolimojo žemyno.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.