Vaidos Genytės 20 kilogramų ištirpdė drastiška dieta

Dainininkę Vaidą Genytę nesunku supainioti su studente. Puikių kūno formų moteris trykšta energija ir sako, jog taip gerai kaip dabar – niekada nesijautė. Vaida nesimaivo sakydama, kad geri genai – Dievo dovana.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 6, 2014, 5:44 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 2:51 AM

Moteris prisipažįsta, kad siekdama išsaugoti puikią figūrą privalo save kontroliuoti. „Visą laiką yra įtampa, visą laiką galvoji, ką dediesi į burną. Visą laiką stebi ką valgai, kad nebūtų per daug. Visą laiką kontrolė yra“, – šeštadienį, birželio 7 d., 9.00 val. TV3 laidoje „Tobula moteris“ atviraus V.Genytė.

Kaip dainininkei pavyksta išlaikyti stabilų svorį? Prieš daugiau nei dešimtmetį atsikračiusi 20 kg V.Genytė nenori net prisiminti, kokios drastiškos dietos griebėsi.

„Tiesiog susikūriau tokią dietą, kad per dieną nesuvartočiau daugiau nei 400 kalorijų. Aišku, tos 400 kalorijų praktiškai badas yra. Juk vien obuolyje yra 80 kalorijų“, – TV3 laidos „Tobula moteris“ vedėjai Ingai Norkutei-Žvinienei pasakos moteris.

Į apstulbusios vedėjos klausimą, ką vis dėlto ji valgė, dainininkė atsakė kvatodama.

„Aš kokį mėnesį nevartojau nei kiaušinių, nei duonos, nei mėsos. Buvo vaisiai, daržovės, sultys. Kartais pieno produktai. Dažniausiai kefyras“, – sakys šypsodamasi Vaida ir patars moterims šiukštu nesekti jos pavyzdžiu.

Sukančioms galvą dėl dietų astrologė Palmira Kelertienė antroje laidos „Tobula moteris“ dalyje praneš neįtikėtiną naujieną.

„Šie metai yra Saturno metai. O tai reiškia, kad jie labai palankūs lieknėjimui. Tos, kurios svajoja susimažinti svorį, turi susiimti. Kitas toks geras periodas pasitaikys tik po 7-erių metų“, – TV3 žiūrovams dėstys P.Kelertienė. Tačiau astrologė įspėja, kad nebus taip lengva, kaip norėtųsi.

Laidoje – V.Genytės itin mėgstamų salotų receptas ir astrologės P.Kelertienės patarimai, kuriais vadovaujantis nereikės 7 ateinančius metus bambėti dėl antsvorio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kokias pratybas šiemet rengs Lietuvos kariuomenė?