LNK žvaigždės jau įtemptai ruošiasi naujam televizijos sezonui

Į 2014/2015 metų sezoną LNK televizija žengia lydima vaizdo, garso ir stiliaus profesionalų - „Sidabrinės gervės“ laureato, režisieriaus Igno Miškinio, elektroninės muzikos pasaulyje dievinamo Mario Basanovo ir ką tik knygą apie stilių parašiusios stiliaus guru, „Kukla Beauty Box“ įkūrėjos Agnės Gylytės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2014, 11:43 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 10:55 PM

Nors iki naujojo LNK sezono liko pusantro mėnesio, televizijos didžiojoje studijoje - sujudimas. Pučia ventiliatoriai, jungiamos lempos, sukasi kameros, kyla pudros debesys ir plaukų lako gūsiai. Pačių Lietuvos atostogų įkarštyje – įtemptos ir karštos filmavimų dienos. Pačios ryškiausios LNK žvaigždės, mylimi ir nauji televizijos laidų vedėjai paklūsta talentingo režisieriaus I.Miškinio reikalavimams ir panyra į magišką kino pasaulį.

„Šiam TV sezonui ruošiamės labai įtemptai ir atsakingai. Jau rugpjūtį žiūrovai išvys pirmuosius pasiruošimo rezultatus – lengvą, žaismingą, kiek komišką klipą apie tai, kaip visi mūsų laidų vedėjai po vasaros sugrįžta į televiziją. Kas su šypsena, kas su Afrikos įdegiu, kas nešinas lagaminu, o kas – su įspūdžiais ir atsiraitoję rankoves imasi eterio“, - pasakoja LNK savireklamos direktorė Vitalija Kibildė.

Prie ryškiausių televizijos žvaigždžių – Ugnės Skonsmanaitės, Tomo Ališausko, Linos Kairytės, Agnės Zacharevičienės, Gintaro Deksnio, Rolando Vilkončiaus, Katažinos, Arūno ir Ingos Valinskų, Donato Montvydo, Merūno šį sezoną prisijungė du nauji kolegos „radistaiJonas Nainys ir Rolandas Mackevičius.

„Motoras! Sukasi!” – pasigirsta I.Miškinio komanda. Režisierius po daugiau nei dešimties metų simboliškai sugrįžta į LNK. Dar studijų laikais I.Miškinis LNK garsino serialus, o vėliau dirbo rytinės laidos režisieriumi.

„Pirmą kartą filmavau klipą televizijai. Turėjau perteikti nuotaiką, kuri persiduotų žiūrovams. Kad čia smagu ne tik tiems, kas žiūri, bet ir tiems, kas čia dirba. Buvo smagu dirbti su komanda, kuria pasitikiu – operatoriumi Rolandu Leonavičiumi ir prodiuseriu Orestu Minderiu. Kaip mums pavyko, turės progą įvertinti kiekvienas, įsijungęs LNK“, - sako Ignas, darbams su LNK paaukojęs laiką, kurį išnaudotų naujo filmo scenarijaus rašymui.

Prie klipo muzikos su savo komanda dirba prodiuseris Marijus Adomaitis, dar žinomas kaip Mario Basanovas, geidžiamas didžėjus žymiausiuose pasaulio klubuose nuo JAV iki Indonezijos, nuo Vokietijos iki PAR. „Su visa jėga ketiname įnešti šiek tiek kitokios spalvos į televizijos klipų muziką“, - sako Marijus.

Pasak A.Gylytės, LNK televizija visada siejasi su pozityvumu ir optimizmu, todėl televizijos laidų vedėjus ji stengėsi puošti ryškiomis, šviesiomis spalvomis. „O šalia ryšių spalvų pridėjom ir blizgučių – kad paryškintumėme vidinį sielos blizgesį! – kvatojasi Agnė. – Rezultatas išėjo žavingas: atsipūtusios atrodo net tos žvaigždės, kurios eteryje rimtos ir dalykiškos. Viskas pagal paskutines mados tendencijas: daug gyvybės ir daugybė suderintų nesuderinamų dalykų“.

Pasipuošusios, atsipūtusios ir naujiems darbams pasiruošusios LNK žvaigždės – nuo rugpjūčio 1-osios visu pajėgumu per LNK!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.