„Meilė ar pinigai?“ dalyvę gerbėjų laiškai pasiekia ir iš JAV

Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 21.00 val. TV3 eteryje – realybės šou „Meilė ar pinigai?“. Kurstomos aistros, skamba meilės prisipažinimai, aidi įsimylėjėlių juokas ir rieda ašaros tų merginų, kurios nesulaukia gražuolio Žilvino Trato dėmesio. Viena įspūdingiausių šou dalyvių – modelis Jolanta Leonavičiūtė - ašarą gali braukti nebent iš laimės. Mat dėmesiu ji apsupta tiek „Meilė ar pinigai?“ projekte, tiek savo gyvenime.

J.Leonavičiūtei dėmesio netrūksta ir be televizijos.<br>TV3 nuotr.
J.Leonavičiūtei dėmesio netrūksta ir be televizijos.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 23, 2014, 5:15 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 7:01 PM

Įspūdingos išvaizdos, savimi pasitikinti, drąsi mergina vos prasidėjus TV3 premjerai „Meilė ar pinigai?“ nespėja skaityti gerbėjų laiškų. Į jos pašto dėžutę socialiniame tinkle „Facebook“ plūsta ja besižavinčių merginų ir vaikinų žinutės. Viena mergina, tiesiog dievinanti projektą ir Jolantą, linkėjimus ir klausimus jai siunčia net iš Čikagos.

„Kokia tu drąsi! Aš žinau, kad gauni, ko nori, žinai, ko esi verta“, – rašo Pablo. „Kokia tu tobula!“ – giria Šarūnė. Nesta ne tik aukština Jolantos grožį, bet ir teiraujasi, kur galėtų įsigyti tokių drabužių kaip jos.

Pasak Jolantos, gerbėjai bando iš anksto sužinoti, kokia bus TV3 projekto pabaiga: ar Žilvinas pasirinks Jolantą? O gal rinksis pati Jolanta? Žinoma, J.Leonavičiūtė laikosi konfidencialumo sutarties ir siužeto vingių neišduoda. Mergina tiesiog džiaugiasi gerbėjų laiškais ir mielai su jais bendrauja.

Jolanta su malonumu prisimena Gran Kanariją, kur buvo filmuojamas išskirtinis šou, o jos draugystė su kai kurias dalyviais tęsiasi ir grižus į Lietuvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.