J. Jankevičius: „Daug sekso partnerių yra gerai“

Ne vieno vyro fantaziją audrina mintys apie grupinį seksą. Vyrauja nuomonė, kad daugeliui moterų tokia idėja yra nepriimtina. Vis dėlto šou pasaulio atstovas, humoristas Justinas Jankevičius apie grupinį seksą savo nuomonę laidai „Vyrų akimis“ pasakė. Jis įsitikinęs, kad daug moterų apie grupinį seksą kartas nuo karto tikrai pagalvoja.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 2, 2014, 6:24 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 2:09 AM

„Seksas yra ištvirkimas, bet čia gerasis ištvirkimas. Jeigu būtų referendumas, tai aš eičiau, kad patvirtintume, jog daug sekso partnerių yra gerai“, - laidai „Vyrų akimis“ sakė J. Jankevičius.

Gydytojas urologas Robertas Adomaitis paaiškina, kodėl būtent vyrai, o ne moterys labiau nori grupinio sekso. Anot specialisto, viskas slypi lyčių biologiniuose skirtumuose. „Tai, kad moteris turės daugiau partnerių, nėščia labiau netaps, o vyras gali turėti daugiau palikuonių. Taigi vyras turi daugiau biologinės motyvacijos, o moterims jos nėra“, - aiškina urologas.

Daugiau minčių apie grupinį seksą sužinosite laidoje „Vyrų akimis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.