Seimo nario žmona išliejo skausmą ir atskleidė vyro klastą

Ketvirtadienį pokalbių laidoje „Valanda su Rūta” per LNK buvo aptariama daug ginčų kurstanti tema. Aktorius Marius Jampolskis skelbė savotišką manifestą, ragindamas moteris prisiminti savo prigimtį, nesukti galvos dėl karjeros, o rūpintis šeima – namais, vyru ir vaikais.

J.Gedvilienė.
J.Gedvilienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2014, 11:07 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 7:32 PM

„Mes gal ir norėtume būti namų fėjomis, jei tik jūs, vyrai, santykių pradžioje žėrę pažadus, kad mylėsite amžinai ir pasirūpinsite, vėliau viską pamirštate ir tuos pačius pažadus girdi nauja draugė”, – sakė Donalda Meiželytė ir Asta Baukutė.

„Moterys, nebūkite tik namų šeimininkėmis ir vyrų šešėliais – nes atėjus laikui jus pakeis gražesnė ir jaunesnė. O tarnaitės greitai nusibosta”, - rėžė žinoma verslininkė Jolanta Gedvilienė, šiuo metu išgyvenanti skyrybas su žinomu verslininku ir buvusiu Seimo nariu Aidu Gedvilu.

27 santuokos metus koja kojon su vyru kūrusi verslą Jolanta vos prieš kelis mėnesius sužinojo, kad jos vyras jau 4 metus ruošėsi skyryboms ir darė viską, kad, išsiskyrus, jo ilgametei žmonai neliktų jokio turto.

46 metų Jolanta buvo atvira – ji žinojo, kad metais vyresnis sutuoktinis išėjo pas gerokai jaunesnę moterį, nes žmona jam tiesiog nusibodo.

Paklausta, ar niekada nejautė, kad vyras vis dažniau išvyksta iš namų toli gražu ne darbo reikalais, J. Gedvilienė sakė gana greitai supratusi, kas vyksta. Tačiau ji, kaip ir kiekviena moteris, kurį laiką nenorėjo net sau pripažinti, kad jos šeima byra į šipulius.

„Melavau pati sau“, - sakė ji. Jolanta niekada nebuvo iš tų moterų, kurios gyvenimas sukasi tik apie buitį, puodus ir vaikų priežiūrą. Išsilavinusi moteris aktyviai dirbo šeimos versle, tačiau žvelgdama praeitin prisipažįsta, kad taip užsikrovė dvigubą naštą. Ji sakė savo vyrui buvusi nemokama tarnaite, kuri dirbo neskaičiuodama darbo valandų dėl šeimos gerovės.

Gal dėl to jai šiandien labiausiai apmaudu, kad pasibaigus meilei ir prasidėjus skyryboms nebelieka jokių principų ir svarbiausiu tikslu tampa noras pasiglemžti kuo daugiau kartu užgyvento turto.

„Pinigai ir valdžia labai keičia vyrus“, - patikino Jolanta prisimindama, kaip gražiai dar jaunystėje prasidėjo jų meilės istorija ir kokia netikėta linkme pakrypo gyvenimas. Kaip sakoma, kartu pradėjo kurti gyvenimą nuo pirmo šaukšto, o pastaraisiais metais moteris nebegalėjo atpažinti savo sutuoktinio.

„Nėra ko slėpti – mano vyras labai mėgo prabangą ir pinigų neskaičiavo. Tiesa, tik sau“, - sakė J. Gedvilienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.