Į TV ekranus grįžta kulinaras Ali Gadžijevas

TV8 eteryje – konditerijos laida „Gardu gardu“. Nuo rugsėjo 19 dienos penktadienio vakarais čia desertus ruoš belgiško šokolado ambasadorius Lietuvoje Ali Gadžijevas ir profesionali konditerininkė Jekaterina Buldakova.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 9, 2014, 5:45 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:59 PM

„Visos moterys mėgsta ruošti desertus, o dar labiau – jais gardžiuotis. Todėl norime parodyti, ką įspūdingo, bet nesudėtingo galima pasiruošti namų sąlygomis. Yra daugybė gardumynų, kuriuos lengvai galima paruošti namie, tiesiog reikia žinoti esminius konditerijos principus. To ir pamokysime. Beliks tik pasigaminti, gardžiuotis ir šypsotis“, – pasakoja į televizijos ekranus grįžtantis Ali. Žinomas vyras stebina konditeriniais stebuklais ir savo įkurtoje šokoladinėje.

Jo porininkė Jekaterina – viena profesionaliausių konditerininkių Baltijos šalyse. Konditerijos meno ją mokė garsūs Prancūzijos konditerininkai, jau daugiau nei 10 metų ji eksperimentuoja virtuvėje, kuria naujus desertų ir saldžių kepinių receptus. Televizijos eteris konditerininkei – naujas jos laukiamas darbas.

TV8 žiūrovėms Ali demonstruos konditerinius stebuklus iš šokolado, o Jekaterina išmokys pasiruošti gaivių, pastelinių spalvų ir skonių desertų. Specialiai atrinkti nesudėtingi gardumynai – kremų, pyragų, pyragaičių, tradicinių prancūziškų, itališkų, vokiškų desertų receptai džiugins kiekvieną moterį ir, žinoma, jos artimuosius.

Čia laukia ir patarimai, ką galima paruošti iš šokolado, riešutų, marcipanų, rudeninių sodo gėrybių, egzotiškų vaisių ir lietuviškų obuolių. Kiekviena laida turės specialią temą, kur netrūks staigmenų – nuo specialių gardžių reportažų iš užsienio iki ypatingų svečių – ragautojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.