Ekrane – aistringi aktorių M. Čižausko ir A. Vilutytės bučiniai

Jaunasis kino bei teatro aktorius Marius Čižauskas, puikiai žinomas iš kino filmo „Moterys meluoja geriau. Kristina“ bei didelio populiarumo sulaukusio internetinio serialo „Serialas“, šiuo metu vaidina TV3 komiškame medicinos seriale „Rezidentai“.

M. Čižausko ir A. Vilutytės herojus užvaldo aistra.
M. Čižausko ir A. Vilutytės herojus užvaldo aistra.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2014, 1:46 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:33 PM

Jame žiūrovai pasineria į ligoninėje keliamą šurmulį ir humoristines situacijas. Visa tai dėl pagrindinių herojų – keturių neseniai studijas baigusių medikų, kurie atvyksta dirbti į kliniką. Vienas iš jų – Mariaus įkūnijamas rezidentas Leonidas Levinas.

„Man iš tiesų nėra lengva suvaidinti ir visiškai įsijausti į savo personažą, nes seriale tempai yra gana greiti“, – pripažįsta jaunasis aktorius.

Mariaus kuriamas personažas – kuklus, drovus moksliukas, gydytojas iš prigimties. Šiam personažui tenka atsidurti kurioziškose, iki ašarų juokingose ir net intymiose situacijose. TV3 žiūrovams juoko bangą sukėlė M. Čižausko kuriamo Levino ir aistros apimtos klinikos vyr. sesers (akt. Aldona Vilutytė) bučinių ir glamonių scena.

Dar ne itin didelį patirties bagažą televizijoje turintis aktorius atskleidžia, jog scenų jam nėra tekę suvaidinti tiek daug, kad galėtų tai vadinti įprastu aktoriaus darbu. Tačiau bučiniai su A. Vilutyte jam nebuvo didžiulis iššūkis. „Tai buvo tik bučinys ir šiek tiek glamonių...“ – sako šypsodamasis aktorius.

TV3 seriale M. Čižauskui tenka įkūnyti jautrų, geranorišką, savo darbui atsidavusį gydytoją, tačiau aktorius pripažįsta, kad jam labiausiai patinka vaidinti visiškai kitokius personažus. „Labiausiai man patinka kurti neigiamus personažus! Iš tiesų didžiausias simpatijas skiriu teatrui, nes vaidmens sukūrimui yra skiriama daug laiko. Tačiau filmavimai yra taip pat gera, įdomi ir man patinkanti sfera“, – pasakoja aktorius.

Ramūnas Rudokas, Andrius Bialobžeskis, Aldona Vilutytė, Daiva Rudokaitė, Džiugas Siaurusaitis – su šiais žinomais ir populiariais aktoriais pastaruoju metu M. Čižauskas kone kasdien susitikdavo TV3 serialo „Rezidentai“ filmavimo aikštelėje.

„Visus šiuos aktorius aš pažįstu, tačiau šios pažintys yra visai šviežios. Su Džiugu teko vaidinti ir teatre. M. Rudokas ir A. Bialobžeskis man pažįstami iš filmo „Moterys meluoja geriau. Kristina“. Su aktore A. Vilutyte susipažinau tik pradėjęs filmuotis „Rezidentų“ seriale“, – apie savo pažintis su televizijos senbuviais pasakoja aktorius.

Pirmo lietuviško komiško medicinos serialo likimą nulems TV3 žiūrovai. Šį mėnesį bus parodytos pirmos septynios „Rezidentų“ serijos. Žiūrovai savo nuomonę ir vertinimus galės pateikti vaizdo žinių portale „Žinios.lt“. Jeigu žiūrovų vertinimai bus palankūs, kūrybinė komanda vėl kibs į darbus ir toliau filmuos serialą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.