Lietuviškame televizijos realybės šou dalyvaus ir kiaulė Čiuka

Netrukus atsinaujinusiame BTV kanale bus rodomas analogų neturintis realybės serialas. LNK kanalų grupė įgijo teisę Lietuvoje rengti šou „Day and Night“ iš Vokietijos prodiuserių „Filmpool“.

TV šou dalyvaus ir kiaulaitė Čiuka.
TV šou dalyvaus ir kiaulaitė Čiuka.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2014, 11:30 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 2:37 PM

„Day and Night“ vadinamas fenomenu Vokietijoje. Vien „Facebooke“ surinkta 2,7 milijono gerbėjų, o antrojo serialo sezone per RTL2 kanalą žiūrovų buvo du kartus daugiau. Iš Vokietijos šis formatas jau iškeliavo į Prancūziją (rodo W9 kanalas), Vengriją (RTLKlub), Slovakiją (PLUS) ir Rusiją. Pasaulyje parodyta daugiau nei 1100 projekto epizodų. Lietuvoje jis vadinsis „Naktis ir diena. Vilnius“, o šį šou pirmadieniais – ketvirtadieniais nuo rugsėjo 29 dienos rodys atsinaujinęs BTV kanalas.

Žiūrovai seks „Lofte 174“ apsigyvenusių jaunuolių dienas ir naktis. Su jais gyvens ir žavi kiaulė, vardu Čiuka, kurią į loftą atsivedė žavus šou veikėjas Tutis.

Pradžioje ji buvo labai drovi ir slėpėsi visur kur tik sugebėdavo patekti. Tik naktimis išalkusi Čiuka išeidavo medžioti. Lofto 174 gyventojai negalėdavo užmigti ir girdėdavo keistus garsus iš virtuvės.

Bet Tutis mylėjo ją kaip savo tikrą vaiką... ir kiaulytė tapo žvaigžde. Dabar Čiuka patinka visiems. Apsukrusis Tutis netgi naudojasi savo gyvūnėliu merginoms gatvėse užkalbinti. Neatsiranda nė vienos, kuri nenusišypsotų, nepaglostytų ar nenusifotografuotų su Čiuka. O Tada Tutis prašo jų telefono numerio nuotraukom perduoti.

Krepšinio čempionato metu Čiuka išpranašavo Lietuvai medalius. Tik Čiuka nesakė, kuriais metais tie medaliai bus. Laukiame kito pasaulio čempionato.

Čiuka nekeičia spalvos kaip chameleonas. Ji nesikėsina jūsų suvalgyti. Bet ji linksma, protinga ir lengvai dresuojama kiaulytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.