TV8 kulinarijos laidoje – desertai

Penktadienį TV8 eteryje – konditerijos laida „Gardu Gardu“. Žiūrovės susipažins su vedėjais – belgiško šokolado ambasadoriumi Ali Gadžijevu ir profesionalia konditere Jekaterina Buldakova. Staigmena žiūrovėms taps trečiasis personažas, kuris iki šiol buvo laikomas paslaptyje.

A.Gadžijevas ir J.Buldakova.
A.Gadžijevas ir J.Buldakova.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2014, 3:04 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 1:22 PM

„Gardu Gardu“ konditerijos laidos studijoje prabils iki šiol negirdėta Gardžioji fėja. Ji kiekvienoje laidoje atskris pas Ali ir Jekateriną pasižvalgyti, ką ir kaip jie gamina. Visažinė fėja papasakos įdomių istorijų apie konditeriją, dalinsis žiniomis apie desertų ruošimą ir juokaus su konditeriais.

Pirmojoje „Gardu Gardu“ laidoje TV8 žiūrovės ne tik pamatys, kaip įgyvendinti gardžiausių desertų receptus, bet ir išgirs trumpus pasakojimus apie tai, kaip savo dienas pasisaldina desertų meistrai.

Profesionali konditerė Jekaterina papasakos apie savo kūrybišką darbą su desertais, o Ali – apie aistrą šokoladui ir apie neseniai Vilniaus senamiestyje duris atvėrusią šokoladinę.

Visus „Gardu Gardu“ siūlomus desertus žiūrovės galės pasigaminti namie. Ali ir Jekaterina atskleis, kokie instrumentai ir ingredientai konditerijoje kartais padaro tikrus stebuklus. Abu vedėjai ruoš ir savo mėgstamiausius desertus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.