Būrys Lietuvos garsenybių įsijautė į gaisrininkų vaidmenį

Šiandien, rugsėjo 24 dieną, Vilniaus apskrities priešgaisrinėje gelbėjimo valdyboje – gaisrinėje vyko TV6 laidos „Gaisrininkai gelbėtojai“ 2-ojo sezono pristatymas.

Dainininkė G.Lebedeva.<br>TV6 nuotr.
Dainininkė G.Lebedeva.<br>TV6 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2014, 6:00 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 7:40 PM

Įsijausti į gaisrininkų kailį išdrįso žinomi televizijos ir radijo eterio veikėjai: TV3 projekto „Šok su manimi dalyvis“, modelis Simonas Phamas, „Power Hit Radio“ radijo stoties laidų vedėja Raminta Vyšniauskaitė, dainininkė, projekto „Šok su manimi“ dalyvė Greta Lebedeva, projekto „Lietuvos talentai“ teisėjas, prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, aktorė, serialo „Rezidentai“ žvaigždė Daiva Rudokaitė ir publicistikos laidos „Prieš srovę“ kūrėja Audrė Kudabienė.

„Ugniagesiai gelbėtojai“ laidos vedėjas, gaisrininkas ir aktorius Karolis Sakalauskas pristatė naują laidos sezoną, o VAPGV 6 komandos viršininkas, vidaus tarnybinis kapitonas Giedrius Ruočkus pakvietė žinomus žmones įveikti kelias užduotis. Dalyviams teko per 30 sekundžių apsivilkti gaisrininkų uniformas.

Tiesa, žinomi žmonės nėra profesionalūs gaisrininkai, todėl užtruko šiek tiek ilgiau. Greičiausiai užduotį įvykdė S.Urbonavičius-Samas. Jam prireikė 48 sekundžių.

Žvaigždėms teko pasidalinti į dvi komandas. Vieną trijulę sudarė R.Vyšniauskaitė, D.Rudokaitė ir S.Urbonavičius-Samas, kitą – S.Phamas, G.Lebedeva ir A.Kudabienė. Kuo greičiau išvynioti, sujungti vandens žarnas iš gaisrinės automobilio ir paleisti stiprią srovę sekėsi itin linksmai: puikiai pasirodė abu vyrai, o A.Kudabienei dėl stiprios vandens srovės net teko atsidurti ant žemės.

„Aš žinojau, kad norint būti gaisrininku reikia turėti labai gerus fizinius duomenis, bet nemaniau, kad tokius gerus! Vandens žarną ir išlaikyti, ir nešti labai sunku, specialūs drabužiai nesuteikia didelės judėjimo laisvės, o jei dar prisidėtų stresas, chaosas, liepsnos ir karštis, kas būna tikrame gaisre... Prisipažinsiu, kad šiandien pradėjau ypač gerbti ugniagesio profesiją!“ – įspūdžiais po išbandymų gaisrinėje dalinasi „Power Hit Radio“ laidų vedėja R.Vyšniauskaitė.

Visiems laidos „Ugniagesiai gelbėtojai“ dalyviams buvo įteikti gesintuvai. Projekto prodiuserė Jurga Pukenytė kviečia jau nuo spalio 3 dienos penktadieniais 21.30 val. įsijungti TV6 – jau pirmoje naujo sezono laidoje žiūrovai išvys žinomų žmonių nuotykius gaisrinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.