„Sekso ir miesto” žvaigždė Kristin Davis grįžta į TV ekranus

Pirmadienį BTV pradeda naująjį sezoną, kurio proga parodys pirmąjį naujo, ką tik sukurto ir Cameron Diaz prodiusuoto serialo „Afigiena mokytoja“ sezoną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2014, 4:19 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 4:25 PM

BTV jau šį sekmadienį transliuos nuotaikingą pilno metro komediją „Afigiena mokytoja“, o nuo pirmadienio jos eteryje startuos to paties pavadinimo serialas.

Su „Afigiena mokytoja“ į televizijos eterį grįžta „Sekso ir miesto“ žvaigždė Kristin Davis, išgarsėjusi Šarlotės vaidmeniu šiame kultiniame seriale. Tai – naujausias darbas jos filmografijoje ir pirmas reguliarus vaidmuo televizijoje po HBO „Sekso ir miesto“.

„Afigienoje mokytojoje“ ji vaidina Ginny, itin griežtą matematikos mokytoją, choro vadovę ir mokyklos aktyvistę. Ji linkusi rišti plaukus į uodegą. Ir jai patinka megztiniai. Skamba atpažįstamai?

„Kartą aš pažiūrėjau į save veidrodyje ir tariau: „Dieve, aš negaliu tuo patikėti, aš stengiausi taip nesielgti”, - sako 49 metų K. Davis. – Nenoriu dėvėti rožinės spalvos drabužių, aš rengtis Šarlotės drabužiais. Galų gale visi sako: „Pažiūrėkite, ji kaip Šarlotė”. Taip nutinka, kai vaidini tiek ilgai, kaip aš”.

Šešis sezonus ir dviejuose vaidybiniuose filmuose K. Davis buvo viena iš „Cosmopolitan“ ryjančių, širdžių ėdikių kvarteto „Seksas ir miestas“.

Serialas „Bloga mokytoja“ pastatytas pagal garsųjį filmą su Cameron Diaz ir pasakoja apie cinišką avantiūristę Meredith, kuri apsimeta mokytoja, kad susirastų naują vyrą.

Kristin Davis herojės vaidmuo kelia nuolatines problemas Meredith, kuri greičiau ištekės už pinigų nei pati juos uždirbs. Be to, Ginny nesižavi gundančiu savo bendradarbės stiliumi. „Ginny yra kaip Šarlotė, jei Šarlotės gyvenimas būtų nenusisekęs, - apie savo vaidmenį pasakojo K. Davis. - Ginny yra piktoka ir nervinga.”

Nors pagrindinis personažas yra tikrai bloga mokytoja, Kristin Davis pripažįsta, kad bloga mokytoja gali daryti ir gerą įtaką, kaip, pavyzdžiui, jai buvo vidurinėje mokykloje Pietų Karolinoje, kurioje ji turėjo dramos mokytoją.

„Jis tikrai nesilaikė taisyklių, kartais elgdamasis netinkamais metodais , - sako K. Davis, atsisakydama paaiškinti smulkiau. – Kita vertus, jis buvo labai įkvepiantis ir jautė aistrą savo darbui”

„Bloga mokytoja“ su Kristin Davis yra situacijų komedija, pastatyta remiantis 2011 metų filmu hitu. Jos centre – išmesta į gatvę, išsiskyrusi ir palūžusi dėl nepalankios vedybinės sutarties Meredith Davis. Ji sudaro tobulą trijų žingsnių planą: 1) apsimesti mokytoja prašmatnioje vidurinėje; 2) susipažinti ir ištekėti už turtingo vienišo tėčio; 3)grįžti prie išlaidaus gyvenimo būdo.

Naudodamasi suklastotu CV, guvi Meredith nesunkiai sužavi rektorių, kuris leidžiasi lengvai apkvailinamas ir nesuvokia jos plano. Meredith gali būti pati blogiausia mokytoja, bet ji vienintelė geba suteikti gyvenimiškų žinių vaikams ir savo kolegoms, tuo pačiu metu ieškodama vyro Nr. 2.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.