Naujame TV realybės seriale dalyvauja nuogalius

Per atsinaujinusią BTV startuoja naujas realybės serialas „Naktis ir diena. Vilnius“. Madingame Vilniaus lofte apsigyvens aštuoni jaunuoliai. Kiekviena šou serija atspindės visas 24 audringo grupės gyvenimo valandas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2014, 4:05 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 12:38 PM

Herojai įsimyli vieni kitus, skiriasi, ginčijasi dėl gyvenimo sąlygų, nesutinka mokėti nuomos, lankosi naujausiuose Vilniaus klubuose, baruose ir susiduria su savo asmeninėmis dilemomis... Tarp aštuonių jaunuolių – ir seksualusis Tutis, kuris ypač mėgsta po loftą vaikščioti apsinuoginęs. Maža to, jo šuo yra tikrų tikriausia kiaulė, vardu Čuka.

Be Tučio moterys jaučiasi ne tokios gražios, o vyrai ne tokie linksmi. Jis - kiekvienos kompanijos širdis. Amžinai išsišiepęs ir laimingas, jis - amžinas vaikas. Tas, kurio širdyje dar tiek daug tikėjimo ateitimi ir linksmybės.

Jis ne tas, kurį moteris renkasi visam gyvenimui. Jis - meilužis, draugas, šokių partneris. Juk jei gros muzika - jis siaus iki nukritimo. Jei snigs - jis organizuos gniūžčių karą. Jei kas nors bus nelaimingas, tik jis laikys savo pareiga nušluostyti ašaras.

Kai Tutis užmiega, atrodo, kad nustojo pūsti vėjas. Juk jis energija. Jis nuoširdus ir užkrečiantis juokas. Jis linksmas žiburiukas akyse.

Jis juokiasi iš parodyto piršto. Jis tiek pat laiko vaikšto ant rankų, kiek ir ant kojų. Jis – Tutis. Sekite Tučio nuotykius - pirmadieniais- ketvirtadieniais 20 val. per BTV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.